چطور یک کوکو سبزی ساده و خوشمزه درست کنیم؟

کوکو سبزی خوشمزه برای 4 نفر

فهرست مطالب

 

کوکو سبزی یک غذای ساده و سریع و بسیار خوشمزه هست که طرفداران بسیاری دارد, به دلیل وجود سبزی و تخم مرغ دو ماده غذایی اصلی و پرخاصیت این غذا دارای ارزش غذایی بالا و میتوانید به راحتی در منزل کوکو سبزی را تهیه و میل کنید, از کوکو سبزی به عنوان پیش غذا و میان وعده همچنین به عنوان غذای کامل درست میشود, یک غذای لقمه ای و ساده است که در مراسم های مختلف به عنوان یک غذای فینگر فود نیز تهیه میشود.

مواد اولیه کوکو سبزی

تخم مرغ بزرگ:   3 عدد

سبزی خُرد شده (گشنیز, شوید, جعفری, تره, پیازچه, سیر تازه):  10تا 15 قاشق غذا خوری

آرد:   1 قاشق غذا خوری

ماست:   1 قاشق غذاخوری(برای تُرد شدن کوکو)

نمک, فلفل, زردچوبه, پودر سیر :  به مقدار دلخواه

زرشک:   به مقدار دلخواه

گردو خُرد شده:   به مقدار دلخواه

 

کوکو-سبزی-ساده-با-زرشک

 

طرز تهیه کوکو سبزی مجلسی با زرشک و گردو

نکته اول راز خوشمزه شدن کوکو سبزی, در انجام مراحل درست کردن آن است و استفاده از ماست برای ترد شدن کوکو سبزی و مغز گردو خُرد شده و زرشک برای خوشمزه تر شدن کوو سبزی هست, اگر از طعم ترش زرشک در غذا خوشتان نمی آید می توانید آن را حذف کنید.

نکته بسیار مهم دوم, برای طرز تهیه این غذای خوشمزه و فوری, سبزی کوکو نباید آب داشته باشد, سبزی ها را ابتدا خشک کنید و سپس خرد کنید, اگر سبزی فریزی است, حتما آب سبزی گرفته شود, اینکار باعث میشود تا کوکو سبزی در زمان پخت به ماهیتابه نچسبد و شل نشود.

تخم مرغ ها درون ظرفی ریخته و خوب هم میزنیم, سپس سبزی را به آن اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم تا مواد مخلوط شوند, نمک, فلفل, زردچوبه, پودرسیر, ماست, آرد, گردو, زرشک را به مواد کوکو سبزی اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم.

سپس ماهیتابه را روی شعله گاز قرار میدهیم, درون ماهیتابه روغن ریخته و اجازه میدهیم تا روغن گرم شود, ابتدا به اندازه یک قاشق چایخوری از مواد کوکو سبزی را درون ماهیتابه میریزیم, اگر در روغن سرخ شد گرمای روغن برای تهیه کوکو کافی است, سپس مواد کوکو سبزی را به صورت یکجا درون ماهیتابه میریزیم.

 

 

میتوانید از قالب های آماده طرح دار برای شکیل تر شدن کوکو استفاده کنید ولی اگر زمان کافی ندارید به صورت یکجا مواد را ریخته و با پشت قاشق سطح مواد را پهن و صاف کنید, درِ ماهیتابه را میگذاریم و صبر میکنیم تا یک طرف مواد خوب پخته و سرخ شود .

قبل از برگرداندن مواد میتوانید آن را تقسیم بندی کرده و سپس برگردانید یا به صورت یکجا از یک سینی یا بشقاب هم اندازه درِ ماهیتابه استفاده کنید و کوکو سبزی خوشمزه را برگردانید, صبر کنید تا کوکو سبزی با دمای کم کاملا مغز پخت و سرخ شود.

 

5/5 - (2 امتیاز)

‫2 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا