دستور پخت آش رشته خانگی به صورت مرحله ای

آش رشته خانگی بسیار خوشمزه

فهرست مطالب

 

آش رشته یک غذای خوشمزه و پر خاصیت است که طرفداران بسیاری دارد, مخصوصا در فصل پاییز و زمستان که هوا سرد و بارانی است خوردن یک غذای گرم مثل آش رشته بسیار لذت بخش و خوشایند است.

به دلیل وجود سبزیجات و انواع حبوبات پرخاصیت, آش رشته باعث تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر انواع بیماری های ویروسی میشود.

مواد لازم برای آش رشته برای 4 نفر

نخود:   1.2 (یک/دوم) پیمانه

عدس:  1.2 (یک/دوم) پیمانه

لوبیا:   1.2 (یک/دوم) پیمانه

لوبیا چیتی:   1.2 (یک/دوم) پیمانه

سبزی آش:    1 کیلو گرم تا 1.5 (یک و نیم) کیلو گرم

پیاز:    2 عدد بزرگ

سیر:   3 تا 4 حبه

رشته آش:   300 تا 400 گرم

نعنا خشک:   2 قاشق غذاخوری

زردچوبه:   1 تا 2 قاشق غذاخوری

آرد:   2 قاشق غذاخوری

نمک:   به مقدار لازم

 

 

بهترین طرز تهیه آش رشته مجلسی

عدس از قبل خیس خورده را به همراه نخود و لوبیا پخته شده را درون قابلمه ای که آب جوش هست میریزیم و اجازه میدهیم تا به مدت زمان 30 دقیقه حبوبات درون قابلمه پخته شوند.

سپس سبزی آش و مقداری نمک را اضافه کرده و اجازه میدهیم تا به مدت 15 دقیقه دیگر سبزی با حبوبات بپزد و در این مدت زمان درون یک تابه, پیاز را خرد میکنیم و با روغن سرخ کرده و زردچوبه را اضافه میکنیم, در انتها دو قاشق غذاخوری نعنا خشک به پیاز داغ اضافه کرده و هم میزنیم و سپس شعله را خاموش میکنیم.

در ظرفی دیگر سیر را با کمی روغن تفت داده و پیاز داغ و سیر داغ را به بقیه مواد آش رشته اضافه میکنیم و تقریبا به مدت زمان  15 دقیقه دیگر زمان میدهیم تا مواد به خوبی طعم بگیرند.

سپس رشته های آش را به تکه های کوچک تقسیم کرده و کم کم به آش اضافه میکنیم و شعله گاز را ملایم میکنیم به حدی که قُل بزند اما نجوشد.

 

آش-رشته-خوشمزه-خانگی

 

در انتها بعد از پنج دقیقه از پخت رشته, دو قاشق غذاخوری آرد را با آب سرد مخلوط کرده و به آش اضافه میکنیم تا آش لعاب بندازد و کمی غلیظ شود, توجه کنید این مرحله کاملا اختیاری است و اگر آش را آبکی دوست دارید میتوانید این مرحله از پخت آش رشته حذف کنید.

بعد از اضافه کردن آرد شعله گاز را خیلی کم میکنیم و درب قابلمه را به صورت نیمه قرار میدهیم تا آش کاملا آماده شود هر چند دقیقه یک بار آش را هم میزنیم تا ته نگیرد و آماده شود .

 

 

برای تزیین آش رشته ساده و خوشمزه, میتوانید مقداری از پیاز داغ و سیر داغ  را نگه دارید و در انتها بعد از سرو آش رشته برای تزیین با کشک و نعناع داغ (نعنا خشک را درون روغن کمی تفت دهید ) اضافه کنید.

 

5/5 - (7 امتیاز)

یک دیدگاه

  1. مقداری کشک رو با روغن نعنا داغ مخلوط کنید اینجوری کشکتون رنگ میگیه و برای تزیین قشنگ میشه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا