چطور ترشی بندری درست کنیم؟
ترشی بندری بازاری
فهرست مطالب
ترشی بندری با طرز تهیه ساده, از انواع سبزیجات پر خاصیت در تهیه این ترشی ساده استفاده شده است و با سرکه و رب گوجه فرنگی درست میشود که این ترشی بندری را خوشمزه کرده است.
مواد لازم ترشی بندری ساده
بادمجان: 6 عدد
گل کلم: 500 گرم
هویج: 300 گرم
سیر: 8 حبه
فلفل سبز تند: 4 عدد
ادویه ها شامل: زردچوبه, نمک, فلفل قرمز, سیاه دانه (از هرکدام یک قاشق مرباخوری)
سرکه به اندازه ای که روی مواد را بگیرد و مواد داخلش غوطه ور شوند
رب گوجه: 5 قاشق سرپر غذاخوری
طرز تهیه ترشی بندری با رب گوجه فرنگی
برای تهیه این ترشی, ابتدا تمامی سبزیجات را خوب میشوییم و آبکشی میکنیم, بادمجانها را به اندازه دلخواه خرد کنید در این دستور تهیه بادمجانها را نگینی خرد میکنیم, گل کلم را به تکه های ریز تقسیم کرده, هویج را نگینی خرد میکنیم.
یک ظرف مناسب شیشه ای ترشی انتخاب میکنیم و مقداری از مواد ترشی که خرد کرده ایم درون ظرف میریزیم سپس سه حبه سیر و دو عدد فلفل تند را درون ظرف میریزیم.
دوباره مواد ترشی را اضافه میکنیم و به همین ترتیب ادامه میدهیم تا ظرف ترشی بندری پر شود.
زردچوبه, نمک, فلفل قرمز, سیاه دانه و رب گوجه فرنگی را درون سرکه میریزیم و هم میزنیم تا مواد با هم ترکیب شود, و اجازه میدهیم تا بر روی حرارت متوسط شعله گاز کمی بجوشد.
سرکه آماده شده را درون ظرف ترشی میریزیم تا جایی که سرکه روی مواد ترشی بندری را بپوشاند سپس بر روی آن یک نایلون قرار میدهیم و در ظرف را محکم میبندیم تا هوا وارد ترشی نشود.
این ترشی بعد از سه روز آماده است و حتما درون یخچال نگه داری کنید..