چطور ترشی لیته بادمجان درست کنیم؟

ترشی لیته

فهرست مطالب

 

ترشی لیته بادمجان یکی از انواع ترشی خوشمزه مناسب فصل پاییز و زمستان است زیرا اکثر مردم در این فصلها شروع به درست کردن ترشی های متنوع میکنند و از سبزیجات تازه و پر خاصیت در تهیه انواع ترشی استفاده میکنند.

برای ترشی لیته چه موادی لازم است؟

 

بادمجان    یک کیلو

سیر    پنج حبه

خیار    چهار عدد

هویج    سه عدد متوسط

سبزی معطر (گشنیز, نعنا, در صورت دلخواه شوید)   دو قاشق

گلپر نسابیده     یک قاشق چایخوری

سرکه     به میزان لازم

نمک و زردچوبه    به مقدارلازم

فلفل قلمی تند     یک دانه

 

 طرز تهیه ترشی لیته بادمجان

 

برای تهیه ترشی لیته بادمجان خوشمزه ابتدا, بادمجان ها را کبابی میکنیم و پوستش رو میگیریم, دقت کنید حتما بادمجان کبابی بشود که تمام عطر این ترشی به همین بادمجان کبابی بشود.

درون قابلمه هویج و خیار را با فلفل و سرکه و نمک میپزیم و میگذاریم کنار تا خنک بشود.

بادمجان کبابی که با چنگال له میکنیم سپس با زردچوبه مخلوط میکنیم, خیار, هویج, فلفل را از قابلمه خارج میکنیم و ساطوری میکنیم یا داخل غذا ساز میریزم تا کمی خرد شود اما زیاد له نشود.

 

طرز-تهیه-ترشی-لیته-بادمجان

 

درمرحله  درون یک ظرف ترکیب خیار و هویج ساطوری شده یا ریز خرد شده را بادمجان کبابی له شده مخلوط میکنیم و نمک میزنیم.

سیر را مشابه دیگر مواد ترشی لیته ساطوری و ریز خرد میکنیم سپس گلپر را کمی پودر میکنیم و به ترشی اضافه میکنیم, سبزی های معطر به صورت خشک یا تازه (گشنیز, نعنا, شوید) اضافه میکنیم و هم میزنیم.

 

 

در انتها سرکه اضافه میکنیم و کاملا هم میزنیم تا ترشی لیته بادمجان کبابی با سرکه مخلوط شود, سپس درون شیشه ای میریزیم و یک نایلون بر روی شیشه قرار داده و در شیشه را محکم میبندیم و در یخچال نگه داری میکنیم.

کل مواد و باهم مخلوط میکنیم و سرکه میریزیم و داخل شیشه تو یخچال نگه میداریم, به همین راحتی آماده میشود و بسیار خوشمزه است, این ترشی بعد از یک روز آماده است.

نکته

اگر میخواهید این ترشی را تند درست کنید میتوانید بیشتر از یک دانه فلفل سبز تازه استفاده کنید.

 

5/5 - (1 امتیاز)

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا