چگونه دلمه فلفل دلمه ای رنگی درست کنیم؟

دلمه فلفل دلمه ای مجلسی خوشمزه 

فهرست مطالب

 

دلمه فلفل دلمه ای از انواع دلمه های خانگی و خوشمزه است که با انواع فلفل دلمه های رنگی میتوانید این غذای خوشمزه را درست کنید, همچنین این دلمه فلفل با گوشت چرخکرده و برنج و سبزی دلمه به عنوان مواد اولیه آماده میشود.

مواد اولیه دلمه فلفل دلمه ای

فلفل دلمه ای:   3 تا 4 عدد فلفل دلمه ای رنگی

برنج پخته:  1.2 (یک/دوم) پیمانه

رب گوجه فرنگی:  2 قاشق غذاخوری

پیاز:  2 عدد

گوجه فرنگی:   1 عدد

آبغوره یا آبلیمو:  1 قاشق غذاخوری

لپه پخته:   1.2 (یک/دوم) پیمانه

سبزی دلمه(ترخون, مرزه, جعفری, گشنیز, نعنا):  4 قاشق غذاخوری

نمک, فلفل سیاه, زردچوبه, پودرتخم گشنیز, پودرزیره, پودردارچین: به مقدار دلخواه

 

دلمه-فلفل-دلمه-ای-مجلسی

 

طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای رنگی

برای تهیه دلمه فلفل دلمه ای ابتدا, یک پیاز را رنده درشت کنید و درون تابه بریزید, تابه را روی حرارت متوسط شعله قرار دهید و مقداری روغن درون تابه بریزید و هم بزنید تا پیاز طلایی رنگ شود.

در مرحله بعد, گوشت چرخکرده را اضافه میکنیم و با پیاز هم میزنیم تا گوشت سرخ شود, سپس پودر تخم گشنیز (استفاده از این ادویه اختیاری است) پودر زیره و پودر دارچین به مقدار خیلی کم, زردچوبه, فلفل سیاه, نمک را اضافه میکنیم.

برای طعم دار کردن گوشت, رب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم تا رب درون تابه کمی تفت داده شود و بوی خامی ندهد, سپس گوجه فرنگی های ریز خرد شده را اضافه میکنیم و هم میزنیم, شعله را کم میکنیم و اجازه میدهیم تا مواد کمی پخته شوند.

 

مراحل-تهیه-دلمه-فلفل-دلمه-ای

 

برنج و لپه را از قبل درون یک قابلمه با مقداری آب نیم پز میکنیم, سپس آبکشی کرده و به بقیه مواد دلمه فلفل رنگی اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.

در این مرحله فلفل دلمه ای ها را از بالا و قسمتی که ساقه دارد برش زده و داخل فلفل دلمه ای ها را با یک قاشق یا چاقو خالی میکنیم و دانه های فلفل دلمه ای را خارج میکنیم.

از موادی که از قبل برای تهیه دلمه درست کرده ایم, داخل فلفل دلمه ای ها را پر میکنیم و درون یک ظرف میچینیم و کنار میگذاریم.

 

دلمه-فلفل-دلمه-ای-شکم-پر

 

طرز تهیه سس دلمه فلفل شکم پر

برای تهیه سس دلمه فلفل دلمه ای, یک قابلمه متوسط را بر روی شعله گاز قرار میدهیم و دومین پیاز را خرد کرده و درون قابلمه میریزیم, سپس مقداری روغن اضافه میکنیم و هم میزنیم تا پیاز طلایی رنگ شود.

رب گوجه فرنگی و نمک و زردچوبه را اضافه میکنیم, آبغوره با آبلیمو را اضافه کرده و هم میزنیم تا مواد سس طعمدار شود, مقداری آب درون قابلمه میریزیم و اجازه میدهیم تا جوش بیاید و چند قل بزند, سپس شعله گاز را کم میکنیم و فلفل دلمه ای ها را درون سس قرار میدهیم و درِ قابلمه را میگذاریم.

به مدت زمان 45 دقیقه اجازه میدهیم تا دلمه فلفل دلمه ای های رنگی به خوبی پخته و نرم شوند, توجه کنید که مقدار زیادی آب درون قابلمه نریزید, بلکه فلفل دلمه ای ها تا نیمه درون آب قرار بگیرد.

 

5/5 - (5 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا