دستور پخت خوشمزه ترین حلوای هویج خوشرنگ و خوش طعم
حلوای هویج با زعفران مجلسی
فهرست مطالب
حلوای هویج یکی از حلواهای ایرانی خوشمزه است که با هویج پخته تهیه میشود و میتوانید از آن به عنوان دسر یا در مراسم های مختلف استفاده کنید, این حلوا به دلیل وجود هویج دارای ارزش غذایی است و طرفداران خاص خود را دارد.
مواد لازم حلوای هویج
هویج: 500 گرم (نیم کیلوگرم)
گلاب: 1 پیمانه
شکر: 1 پیمانه
آرد: 1 پیمانه
روغن مایع: نصف پیمانه
کره: 30 گرم
زعفران: به مقدار لازم
طرز تهیه حلوی هویج مجلسی با آرد گندم
برای تهیه این حلوی هویج خوشمزه ابتدا, هویج ها را پوست گرفته و می پزیم, سپس با مخلوط کن یا غذاساز هویج های پخته شده را کاملا پوره میکنیم.
درون یک قابلمه متوسط, گلاب, شکر و زعفران را روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود وقتی به نقطه جوش رسید حرارت گاز را خاموش کنید.
در این مرحله آرد را الک کرده و درون تابه ای با شعله کم آن را حرارت دهید تا خامی آرد گرفته شود ولی تغییر رنگ ندهد, سپس روغن و کره را اضافه کنید و مدام هم بزنید که خوب مخلوط شود.
پوره هویج را به مواد حلوا اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شوند, دقت کنید مدام هم بزنید تا حلوا تَه نگیرد, در انتها شربت را کم کم در چند مرحله به مواد اضافه کنید و مدام هم بزنید, تا مواد حلوای هویج زعفرانی کم کم خودش را بگیرد و سفت شود, سپس حلوا را در ظرف چپ و راست کنید تا به حالت گهواره ای شکل بگیرد, در این زمان حلوای شما آماده است.