چطور یک مربای آلبالو خوشمزه و خوشرنگ درست کنیم؟

مربای آلبالو

فهرست مطالب

 

مربای آلبالو از انواع مرباهای خوشمزه و پرطرفدار می باشد که میتوانید آن را در خانه  تهیه کنید یا در فروشگاهها این مربای خوشمزه را پیدا کنید.

آلبالو نام درخت و میوه ای بومی جنوب غرب آسیا و اروپا است, بلندی این درخت 3 تا 10 متر است. دارای ویتامین های A,B,C,D  و مقداری سدیم, منیزیم, پتاسیم و مس است .

مواد لازم مربا آلبالو

 

آلبالو   2 کیلو گرم

شکر   1600 گرم

کره در صورت دلخواه  یک قاشق غذاخوری

آبلیمو   2 قاشق غذاخوری

 

 

طرز تهیه مربای آلبالو

 

برای تهیه این مربای آلبالو خوشمزه ابتدا آلبالو ها را شسته و دم و هسته آلبالو ها را میگیریم, سپس درون یک قابلمه میریزیم.

در مرحله شکر را درون ظرف آلبالوها و لا به لای آلبالوها میریزیم و آرام هم میزنیم تا همه آلبالوها به خوبی با شکر مخلوط شوند اما له نشوند.

قابلمه مربای آلبالو را به مدت 1 الی 2 ساعت درون یخچال قرار میدهیم تا آلبالوها آب بیندازد, سپس از یخچال بیرون آورده و روی شعله متوسط گاز قرار میدهیم و صبر میکنیم تا به جوش بیاید, سپس شعله را کم میکنیم.

 

مربای-آلبالو-خانگی-خوشرنگ
چطور مربای آلبالو خانگی خوشمزه و خوشرنگ

 

مربا آلبالو را به مدت 45 دقیقه روی حرارت کم قرار میدهیم و در این مدت  سه دفعه آلبالوها را هم میزنیم,  آبلیمو و کره را در این مرحله اضافه میکنیم.

توجه داشته باشید که مربا را زیاد هم نزنید زیرا اینکار باعث میشود تا آلبالوها له شند و مارمالاد شود, وقتی در مدت زمان تعیین شده آلبالوها پخت و مربای آلبالو آماده شد زیر گاز را خاموش کنید و اجازه دهید تا خنک شود.

نکته:

در تهیه این مربای آلبالو میتوانید از آلبالوی فریزری نیز استفاده کنید.

 

4/5 - (3 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا