چطور یک مربای آلبالو خوشمزه و خوشرنگ درست کنیم؟

مربای آلبالو
فهرست مطالب
مربای آلبالو از انواع مرباهای خوشمزه و پرطرفدار می باشد که میتوانید آن را در خانه تهیه کنید یا در فروشگاهها این مربای خوشمزه را پیدا کنید.
آلبالو نام درخت و میوه ای بومی جنوب غرب آسیا و اروپا است, بلندی این درخت 3 تا 10 متر است. دارای ویتامین های A,B,C,D و مقداری سدیم, منیزیم, پتاسیم و مس است .
مواد لازم مربا آلبالو
آلبالو 2 کیلو گرم
شکر 1600 گرم
کره در صورت دلخواه یک قاشق غذاخوری
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه مربای آلبالو
برای تهیه این مربای آلبالو خوشمزه ابتدا آلبالو ها را شسته و دم و هسته آلبالو ها را میگیریم, سپس درون یک قابلمه میریزیم.
در مرحله شکر را درون ظرف آلبالوها و لا به لای آلبالوها میریزیم و آرام هم میزنیم تا همه آلبالوها به خوبی با شکر مخلوط شوند اما له نشوند.
قابلمه مربای آلبالو را به مدت 1 الی 2 ساعت درون یخچال قرار میدهیم تا آلبالوها آب بیندازد, سپس از یخچال بیرون آورده و روی شعله متوسط گاز قرار میدهیم و صبر میکنیم تا به جوش بیاید, سپس شعله را کم میکنیم.

مربا آلبالو را به مدت 45 دقیقه روی حرارت کم قرار میدهیم و در این مدت سه دفعه آلبالوها را هم میزنیم, آبلیمو و کره را در این مرحله اضافه میکنیم.
توجه داشته باشید که مربا را زیاد هم نزنید زیرا اینکار باعث میشود تا آلبالوها له شند و مارمالاد شود, وقتی در مدت زمان تعیین شده آلبالوها پخت و مربای آلبالو آماده شد زیر گاز را خاموش کنید و اجازه دهید تا خنک شود.
نکته:
در تهیه این مربای آلبالو میتوانید از آلبالوی فریزری نیز استفاده کنید.