طرز تهیه کیک سیب روسی خوشمزه و خانگی

کیک سیب روسی

فهرست مطالب

 

کیک سیب روسی و طرز تهیه این کیک خوشمزه به آسانی و در چند مرحله درست میشود, این کیک طعم و عطر بسیار خوبی دارد و دستور پخت این کیک از کشور روسیه است که ماده اصلی تهیه این کیک, سیب است که این کیک را سرشار از خاصیت و ارزش غذایی کرده است.

 

مواد لازم تهیه کیک سیب روسی

 

تخم مرغ     2 عدد

شکر   80 گرم

شیر    125 گرم

کره    30 گرم

ارد    180 گرم

وانیل   نصف قاشق مرباخوری

بکینگ پودر    1 قاشق مرباخوری

سیب     2 عدد

پرک بادام    به مقدار دلخواه

 

طرزتهیه کیک سیب روسی خوشمزه

 

دو عدد تخم مرغ, وانیل, شکر را درون ظرفی میریزیم و با همزن دستی یا همزن برقی به مدت زمان چهار دقیقه هم میزنیم تا با هم مخلوط شوند.

کره آب شده با همزن به مدت زمان یک دقیقه هم میزنیم سپس شیر را اضافه میکنیم و هم میزنیم, آرد و بکینگ پودر را ابتدا با هم ترکیب میکنیم سپس 2 بار الک میکنیم و کم کم به بقیه مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا با هم مخلوط شوند و مایع کیک سیب روسی یکدست شود.

یک قالب کیک از قبل چرب کرده و کف آن میتوانید کاغذ روغنی پهن کنید, فر را از قبل در دمای 180 درجه سانتی گراد گرم میکنیم, مایع کیک سیب را درون قالب میریزیم.

 

 

دو عدد سیب را برش نازک خرد میکنیم و در کنار هم دور تا دور قالب روی مواد کیک میچینیم و روی کیک یک قاشق از شکر  میریزیم و داخل فردر دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت زمان 40 دقیقه میپزیم سپس از درون فر خارج کرده و میگذاریم تا خنک شود.

برای تزیین میتوانید بر روی کیک سیب روسی با دارچین و پودر قند الک کنیم.

 

5/5 - (2 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا