طرز تهیه پاستا پنه با سس آلفردو به همراه نکات مهم پخت پاستا

پاستا پنه چیست و طرز تهیه پاستا با سس آلفردو
فهرست مطالب
پاستا پنه با سس آلفردو یک نوع پاستای ایتالیایی با طعم خوشمزه و روش پخت این کشور است که میتوانید به راحتی این پاستا خوشمزه را در خانه تهیه و میل کنید.
پنه یک نوع ماکارونی فرمی استوانه ای شکل گفته میشود که شیارهایی بر بدنه این استوانه دارد, در اکثر فست فود و رستورانها این پاستا سرو میشود اما شما میتوانید این پاستا پنه را در منزل با هر نوع ماکارونی فرمی دلخواه تهیه کنید.
مواد لازم پاستا پنه با مرغ و سس آلفردو
ماکارونی فرمی به دلخواه 400 گرم
فیله مرغ 1 عدد
سیر 2 حبه
قارچ 10 عدد
خامه 100 گرم
شیر 1 لیوان
کره 100 گرم
پنیر پارمزان 50 گرم
جعفری ریز شده برای تزیین به دلخواه
نمک, فلفل سیاه و پودر اورگانو
طرز تهیه پاستا پنه با مرغ و سس آلفردو
قارچ ها رو میشوریم سپس ورقه ای خرد میکنیم و داخل تابه با 20 گرم از کره و 1 قاشق روغن با حرارت بالا تفت میدیم تا قارچ ها سرخ شوند.
وقتی قارچ ها کاملا تفت داده شد درون یک ظرف میریزیم و کنار میگذاریم, درون همون تابه فیله های مرغ خردشده را به همراه مقداری دیگر از کره با حرارت زیاد تفت میدیم اینکار باعث میشود تا مرغ سرخ شود و کمی آبدار شود.
زمانیکه تکه های مرغ سرخ شد درون یک ظرف دیگر میریزیم و کنار میگذاریم, سیر را رنده میکنیم و درون تابه میریزیم و کمی تفت میدهیم, خامه را با شیر سرد مخلوط میکنیم و هم میزنیم تا خامه درون شیر حل شود سپس به سیر تفت داده شده اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا چند دقیقه با حرارت به جوش بیاید سپس کمی نمک و فلفل سیاه اضافه میکنیم.
در این مرحله مقداری از پنیر پارمیزان را به مواد پاستا پنه با سس آلفردو اضافه میکنیم و حرارت گاز را خاموش میکنیم.
پاستا پنه یا هر نوع پاستا فرمی به دلخواه را درون قابلمه آب جوش و کمی نمک میریزیم تا پخته شود سپس آبکشی میکنیم.
سس خامه ای و مرغ و قارچ را که از قبل آماده کرده بودیم را با هم مخلوط کرده و هم میزنیم سپس پاستا را اضافه میکنیم و 5 دقیقه روی حرارت ملایم گاز قرار میدهیم تا تمامی مواد پاستا پنه به خوبی با هم مخلوط شوند و مزه دار شوند.
در انتها پاستا را درون ظرفی ریخته و مقدار دیگری از پنیر پارمزان را بر روی پاستا ریخته و با جعفری خرد شده تزیین میکنیم.