پاستا پنه با سس آلفردو به همراه نکات مهم پخت پاستا
پاستا پنه چیست و دستور پخت پاستا پنه آلفردو
فهرست مطالب
پاستا پنه با سس آلفردو یک نوع پاستای ایتالیایی با طعم خوشمزه و روش پخت این کشور است که میتوانید به راحتی این پاستا خوشمزه را در خانه تهیه و میل کنید.
پنه یک نوع ماکارونی فرمی استوانه ای شکل گفته میشود که شیارهایی بر بدنه این استوانه دارد, در اکثر فست فود و رستورانها این پاستا سرو میشود اما شما میتوانید این پاستا پنه را در منزل با هر نوع ماکارونی فرمی دلخواه تهیه کنید.
مواد لازم پاستا پنه آلفردو با مرغ
ماکارونی فرمی به دلخواه: 400 گرم
فیله مرغ: 1 عدد
سیر: 2 حبه
قارچ: 10 عدد
خامه: 100 گرم
شیر: 1 لیوان
کره: 100 گرم
پنیر پارمزان: 50 گرم
جعفری ریز شده برای تزیین: به مقدار دلخواه
نمک, فلفل سیاه: ه مقدار دلخواه
بهترین طرز تهیه پاستا پنه با سس آلفردو
قارچ ها رو شسته, سپس ورقه ای خرد میکنیم و داخل تابه با 20 گرم از کره و یک قاشق روغن با حرارت بالا تفت میدیم تا قارچ ها سرخ شوند.
وقتی قارچ کاملا تفت داده شد, درون یک ظرف میریزیم و کنار میگذاریم, دوباره درون تابه فیله های مرغ خُردشده را به همراه با مقداری دیگر از کره با حرارت زیاد تفت میدیم اینکار باعث میشود تا مرغ سرخ شود و کمی آبدار شود.
زمانیکه تکه های مرغ سرخ شد, درون یک ظرف دیگر میریزیم و کنار میگذاریم, سیر را رنده میکنیم و درون تابه میریزیم و کمی تفت میدهیم, خامه را با شیر سرد مخلوط میکنیم و هم میزنیم تا خامه درون شیر حل شود, سپس به سیر تفت داده شده اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا چند دقیقه با حرارت به جوش بیاید, سپس کمی نمک و فلفل سیاه اضافه میکنیم.
در این مرحله مقداری از پنیر پارمیزان را به مواد پاستا پنه با سس آلفردو اضافه میکنیم و حرارت گاز را خاموش میکنیم.
پاستا پنه یا هر نوع پاستا فرمی به دلخواه را درون قابلمه آب جوش و کمی نمک میریزیم تا پخته شود سپس آبکشی میکنیم.
سس خامه ای و مرغ و قارچ را که از قبل آماده کرده بودیم را با هم مخلوط کرده و هم میزنیم سپس پاستا را اضافه میکنیم و 5 دقیقه دیگر بر روی حرارت ملایم گاز قرار میدهیم تا تمامی مواد پاستا پنه به خوبی با هم مخلوط شوند و مزه دار شوند.
در انتها پاستا را درون ظرفی ریخته و مقدار دیگری از پنیر پارمزان را بر روی پاستا ریخته و با جعفری خرد شده تزیین میکنیم.