خوشمزه ترین پیده گوشت چرخکرده ترکی با دستور پخت آسان

پیده گوشت خوشمزه و خانگی

فهرست مطالب

 

پیده گوشت چرخکرده (pide) یکی از غذاهای خوشمزه ترکیه می باشد که در بازار  و رستورانهای مختلف و فست فود فروشی ها این غذای فوری خوشمزه را درست میکنند, طرز تهیه این غذا ساده است که میتوانید به راحتی در منزل آن را درست کنید.

مواد اولیه پیده گوشت و فلفل دلمه ای

آب ولرم:  1 پیمانه

شیر ولرم:  1 پیمانه

مایه خمیر:  خشک 10 گرم

شکر:  1 قاشق سوپخوری

روغن:  3 قاشق سوپخوری

سفیده  و زرده تخم مرغ:  1 عدد

نمک:  1 قاشق چایخوری

آرد:  650 گرم

برای مواد میانی پیده

گوشت چرخکرده:  500  گرم

فلفل دلمه  قرمز:  1 عدد

فلفل دلمه سبز:  1 عدد

گوجه فرنگی:  1 عدد

پیاز : 1 عدد

جعفری:  2 قاشق سوپخوری

نمک:  1 قاشق چایخوری

آویشن:  2 قاشق چایخوری

فلفل سیاه و زیره سبز:  هر کدام   1.2 قاشق چایخوری

پاپریکا:  1 قاشق چایخوری

طرز تهیه پیده گوشت چرخکرده ترکی

مرحله اول

آرد, آب, سفیده تخم مرغ, شیر, مایه خمیر, شکر, روغن مایع, نمک را درون یک ظرف ریخته و تمامی مواد را با هم ترکیب میکنیم تا یک خمیر نرم که به دست نچسبد درست شود.

سپس خمیر به اندازه دلخواه تقسیم کنید و چانه گیری کنید و درون سینی قرار دهید و روی خمیرها را یک پارچه نخی قرار دهید تا 1 تا 2 ساعت خمیر استراحت کند و پف کند.

مرحله دوم

در زمان استراحت خمیرها, یک تابه بر روی حرارت متوسط گاز قرار میدهیم و کمی روغن درون تابه میریزیم و پیاز را درون تابه میریزیم و کمی تفت میدهیم سپس گوشت چرخکرده را درون تابه به پیاز اضافه کرده و هم میزنیم تا گوشت تفت بخور و تغییر رنگ دهد.

فلفل دلمه ها را به ورقه های باریک یا نگینی خرد میکنیم و به بقیه مواد درون تابه اضافه میکنیم, گوجه را نگینی خرد میکنیم و به بقیه مواد پیده گوشت اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم.

 

خمیر-پیده-گوشت-چرخکرده

 

در انتها ادویه ها نمک, فلفل, آویشن, زیره سبز, پاپریکا, یک قاشق از جعفری خرد شده را به مواد پیده اضافه میکنیم و هم میزنیم تا تمامی مواد تفت داده شوند و مزه دار شوند, سپس از روی حرارت برداشته و اجازه میدهیم تا کمی خنک شود.

مرحله سوم

خمیر ها بر روی میزکار یا سطح میز تمیز پهن میکنیم به طوری که وسط خمیر گود تر از کناره های خمیر باشد, سپس از موادی که قبلا آماده کردیم درون خمیر میریزیم, میتوانید لبه های خمیر را پهن کرده و پس از اینکه که مواد میانی را درون خمیر میریزیم لبه های خمیر را بر روی مواد به داخل قرار دهیم.

برای کناره های خمیر یک عدد زرده تخم و شیر را با هم مخلوط میکنیم و با فرچه آشپزی بر روی سطح خمیر میزنیم تا در زمان پخت روی خمیر طلایی رنگ شود.

پیده  گوشت چرخکرده را درون سینی میچینیم و درون فر از قبل گرم شده  به مدت زمان  25 تا 30 دقیقه در دمای 200 درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا کاملا پخته شود.

نکته: پیده گوشت را میتوانید با فر برقی درست کنید اما اگر از فر برقی استفاده میکنید دمای باید 190 درجه باشد.

 

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا