آموزش طرز تهیه کیک زعفرانی و هل خانگی بسیار خوشمزه

دستور پخت کیک زعفرانی و هل
فهرست مطالب
کیک زعفرانی و هل یکی از انواع کیک های خوشمزه می باشد که به دلیل وجود زعفران و هل در طرز تهیه این کیک خوشمزه عطر و طعم بسیار عالی دارد.
مواد لازم کیک زعفران و هل
آرد سفید قنادی 2 پیمانه
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
هل آسیاب شده 1 قاشق مربا خوری
تخم مرغ 3 عدد
وانیل نوک قاشق چای خوری
شکر 1 پیمانه
شیر .3.4 پیمانه
روغن 1.2 پیمانه
زعفران به مقدار دلخواه
مواد لازم برای سس زعفرانی
شکر 1.2 لیوان
شیر 1.2 لیوان
نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری
زعفران به مقدار دلخواه
طرز تهیه کیک زعفرانی و هل
برای تهیه این کیک خوشمزه ابتدا آرد و به همراه بکینگ پودر و هل 2 الی 3 بار الک میکنیم و کنار می گذاریم, الک کردن آرد باعث میشود تا کیک بافت اسفنجی و نرم پیدا کند.
شکر و تخم مرغ را درون ظرفی ریخته و با دور متوسط همزن هم میزنیم تا مخلوط شوند, سپس وانیل را اضافه کرده و مجدد هم میزنیم تا مواد کیک زعفرانی و هل با هم مخلوط شوند.
در مرحله بعد, روغن مایع, شیر, زعفران دم کرده را به مواد کیک اضافه کرده و خوب هم می زنیم, سپس ترکیب آرد و هل و بکینگ پودر را در چند مرحله اضافه کنید و هم بزنید.
فر را از قبل در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم میکنیم, یک قالب کیک آماده میکنیم و کف قالب را آرد پاشی میکنیم, سپس مواد کیک زعفرانی را درون قالب ریخته و ظرف را یک تکان میدهیم تا حبابی داخل کیک باقی نماند.
در انتها کیک را داخل فر در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 40 تا 50 دقیقه قرار دهید تا خوب پخته شود, با یک خلال دندان یا چاقو داخل کیک فرو برید اگر مواد کیک به چاقو یا خلال دندان نچسبید, کیک آماده است.
درمدت زمانی که کیک داخل فر است, سس زعفرانی برای تزیین کیک را آماده کنید
ابتدا شکر, شیر, نشاسته ذرت و زعفران دم کرده را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم بگذارید تا به غلظت فِرِنی برسد, سپس شعله را خاموش کنید تا کمی خنک شود.
بعد از پخت کیک آن را از فر بیرون آوره و از قالب خارج کنید سپس از سس زعفرانی بر روی کیک زعفرانی خوشمزه با هل بریزید و نوش جان کنید.