طرز تهیه کاچی ساده با آرد گندم بسیار خوشمزه

چطور کاچی ساده خانگی خوشمزه درست کنیم؟
کاچی یک دسر سنتی و بسیار خوشمزه هست که روش تهیه آسانی دارد و مشابه حلوا درست میشود با این تفاوت که میتوانید در کاچی انواع مغزهای خوراکی مثل مغز بادام, گردو, چهار مغز را اضافه کنید و از حلوا کمی شل تر است.
از کاچی به دلیل اینکه انرژی زا است و به تقویت قوای جسمی و رفع کم خونی, کمک میکند, برای بعد از زایمان زنان درست میشود, همچنین از کاچی بعد از عروسی برای عروس خانمها, و برای بعد از دوران قاعدگی ( پریودی), کاچی درست میکنند.
مواد اولیه کاچی ساده
- آرد گندم: 3 قاشق غذاخووری سر پر
- نبات: 25 گرم
- زرچوبه: 1 قاشق چای خوری
- زیره سبز و زیره سیاه: نصف قاشق مربا خوری
- آب: 5 لیوان
- کره یا روغن حیوانی: 40 گرم
- زعفران, گلاب, هل: به اندازه دلخواه
- بادام, گردو, فندق, پسته (اختیاری): 5 عدد از هرکدام و پودر شده
طرز تهیه خوشمزه کاچی با آرد گندم
برای تهیه این کاچی ساده و مقوی ابتدا, آب و نبات را بگذارید تا بجوشد, سپس قابلمه ای بردارید و روی شعله بگذارید وقتی گرم شد, حرارت را کم کنید و آرد را داخل قابلمه بریزید و تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود.
زردچوبه و زیره را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاچی با هم مخلوط شود, سپس آب را اضافه کرده و در صورت تمایل گلاب یا هل را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا آرد گلوله نشود, اضافه کردن گلاب و هل عطر و طعم بهتری به کاچی ساده میدهد.

بعد از اضافه کردن آب و هم زدن مداوم برای یکدست شدن مواد کاچی, کره را اضافه کنید و اجازه دهید 10 دقیقه روی حرارت بماند و دم بکشد و غلیظ شود اما سفت نشود.
۱- طرز تهیه کاچی ارومیه
مردم ارومیه علاقه بسیار زیادی به پخت غذاهای سنتی ایرانی دارند. به همین دلیل نیز زمان و حوصله زیادی را صرف این امر میکنند. دوشاب قویماقی یکی از پرطرفدارترین کاچیهای ارومیهاس که از دوشاب یا شیره انگور استفاده میکند. برای تهیه این نوع کاچی کافی است تا شکر را از ترکیبات حذف کرده و به جای آن شیره انگور قرار دهید.
۲- روش پخت کاچی به سبک کرمانیها
بسیاری از افراد دوست دارند با طرز تهیه کاچی کرمانی آشنا شوند و بدانند که تفاوت این کاچی با سایر کاچیهای معمولی در چیست؟
به طور کلی میتوان گفت کرمانیها در فرایند تهیه کاچی مقداری مغز آجیل را به همراه ادویه به ترکیبات از قبل آماده شده اضافه میکنند. این موضوع باعث میشود تا کاچی شما مقویتر باشد. بنابراین اگر شما نیز دوست دارید از کاچی مصرفی خود نهایت لذت را ببرید، بهتر است به سبک کرمانیها عمل کنید.
۳- طرز تهیه کاچی آرد گندم
کاچی یک خوراکی فوقالعاده خوشمزه است که زمانهای قدیم تا کنون در سفره ما ایرانیها قرار داشته و علاقهمندان بسیاری دارد. مزایای درمانی این میان وعده باعث میشود تا بسیاری از افراد برای تقویت جسم و روح خود و همچنین سپری کردن بهتر دوران نقاهت بیماریها از آن استفاده کنند.
کاچی آرد گندم یکی از خوشمزهترین کاچیهایی است که هر فرد در خانه به راحتی و در کمترین زمان ممکن میتواند آماده و نوش جان کند.
پیشنهادهایی برای تزیین
راهکارهای بسیاری برای تزیین کاچی وجود دارد. از مهمترین این راهکارها میتوان به استفاده از ظروف سرو رنگی یا بستنی خوریهای زیبا و جذاب، استفاده از گل محمدی، پسته، پودر نارگیل، خلال بادام و غیره اشاره کرد. توجه داشته باشید که در تزیین کاچی دست شما کاملا باز است و میتوانید مطابق با سلیقه خود عمل کنید.
اضافه کردن مغزیجات مثل پسته, بادام و گردو هم دلخواه میتوانید در انتها به کاچی اضافه کنید و سپس کاچی را درون ظرفی ریخته و تزیین کنید.
نکته آشپزی
برای خانم های باردار و تازه زایمان کرده یا خانم هایی که پریود هستند زعفران خوب نیست زیرا باعث تشدید خونریزی می شود.
سایت آشپزی هشت پا با دستورهای متنوع و کاربردی تجربهای خوشمزه و ساده از پخت غذا را برای همه فراهم میکند
از غذاهای سنتی تا خوراکهای مدرن با هشت پا :))
عالی بود