متفاوت ترین طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ ساده خانگی خوشمزه
ساندویچ مرغ و قارچ برای مهمانی
فهرست مطالب
ساندویچ مرغ و قارچ, یک وعده غذایی خوشمزه و سالم است که این ساندویچ خوشمزه را در میان وعده و عصرانه, همچنین برای کودکان و دانش آموزان به عنوان تغذیه مدرسه یا مهد کودک درست کرد, از ساندویچ ها معمولا در مراسم های مختلف و مهمانیهای خاص و دورهمی ها به دلیل طرز تیه ساده و زمان کم که برای آماده سازی دارد, تهیه و سرو میشود.
مواد اولیه ساندویچ مرغ و قارچ
سینه مرغ ریش ریش شده : 1 پیمانه
قارچ خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
خیا شور: 1 پیمانه
سس مایونز رژیمی: 1 قاشق غذاخوری
نمک, فلفل, آویشن و پودر سیر : به مقدار دلخواه
پیاز ریز شده: 1 عدد
طرز تهیه ساندویج مرغ و قارچ ساده خانگی
برای تهیه این ساندویچ مرغ با قارچ خوشمزه ابتدا, سینه مرغ را با آب و پیاز, سیر, زردچوبه و نمک و فلفل بپزید, سپس آن را ریش ریش کنید و درون ظرفی بریزید, پیاز ها را دورن تابه ای ریخته و تفت دهید تا سبک و نرم شود, سپس مرغ های پخته و ریش ریش شده را درون تابه ای بریزید و سرخ کنید.
بعد از سرخ شدن مرغ ها, قارچ را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند, سپس به ترتیب خیار شور و سس مایونز را اضافه کنید و هم بزنید.
ادویه جات (نمک, فلفل, پودر آویشن, پودر سیر) را اضافه کنید و 15 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید, یک نان باگت بردارید و مواد را درون نان باگت قرار دهید, همچنین می توانید این ساندویچ مرغ و قارچ خوشمزه را با کاهو, خیارشور و گوجه سرو کنید.