طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ یک وعده غذایی مغذی و سالم

ساندویچ مرغ

فهرست مطالب

 

ساندویچ مرغ و قارچ, یک وعده غذایی خوشمزه و سالم است که این ساندویچ خوشمزه را در میان وعده و عصرانه, همچنین در دورهمی ها و جشن ها تهیه  و سرو میشود.

 مواد لازم طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ

 

سینه مرغ ریش ریش شده    یک پیمانه

قارچ خرد شده    دو قاشق غذاخوری

خیا شور    یک پیمانه

سس مایونز رژیمی    یک قاشق غذاخوری

نمک, فلفل, آویشن و پودر سیر    به مقدار لازم

پیاز ریز شده    یک عدد

 

طرز-تهیه-ساندویچ-مرغ-و-قارچ-خانگی
ساندویچ مرغ و قارچ

 

طرز تهیه ساندویج مرغ و قارچ

برای تهیه این ساندویچ  مرغ با قارچ خوشمزه ابتدا:

سینه مرغ را با آب و پیاز, سیر, زردچوبه و نمک و فلفل  بپزید, سپس آن را ریش ریش کنید و درون ظرفی بریزید, پیاز ها را دورن تابه ای ریخته و تفت دهید تا سبک و نرم شود, سپس مرغ های پخته و ریش ریش شده را درون تابه ای بریزید و سرخ کنید.

بعد از سرخ شدن مرغ ها, قارچ را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند, سپس به ترتیب خیار شور و سس مایونز را اضافه کنید و هم بزنید.

ادویه جات (نمک, فلفل, پودر آویشن, پودر سیر) را اضافه کنید و 15 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید, یک نان باگت بردارید و مواد را درون نان باگت قرار دهید. همچنین می توانید با کاهو،خیارشور و گوجه سرو کنید.

 

5/5 - (5 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا