طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ یک وعده غذایی مغذی و سالم

ساندویچ مرغ
فهرست مطالب
ساندویچ مرغ و قارچ, یک وعده غذایی خوشمزه و سالم است که این ساندویچ خوشمزه را در میان وعده و عصرانه, همچنین در دورهمی ها و جشن ها تهیه و سرو میشود.
مواد لازم طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ
سینه مرغ ریش ریش شده یک پیمانه
قارچ خرد شده دو قاشق غذاخوری
خیا شور یک پیمانه
سس مایونز رژیمی یک قاشق غذاخوری
نمک, فلفل, آویشن و پودر سیر به مقدار لازم
پیاز ریز شده یک عدد

طرز تهیه ساندویج مرغ و قارچ
برای تهیه این ساندویچ مرغ با قارچ خوشمزه ابتدا:
سینه مرغ را با آب و پیاز, سیر, زردچوبه و نمک و فلفل بپزید, سپس آن را ریش ریش کنید و درون ظرفی بریزید, پیاز ها را دورن تابه ای ریخته و تفت دهید تا سبک و نرم شود, سپس مرغ های پخته و ریش ریش شده را درون تابه ای بریزید و سرخ کنید.
بعد از سرخ شدن مرغ ها, قارچ را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند, سپس به ترتیب خیار شور و سس مایونز را اضافه کنید و هم بزنید.
ادویه جات (نمک, فلفل, پودر آویشن, پودر سیر) را اضافه کنید و 15 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید, یک نان باگت بردارید و مواد را درون نان باگت قرار دهید. همچنین می توانید با کاهو،خیارشور و گوجه سرو کنید.