آموزش طرز تهیه کشک بادمجان فوق العاده خوشمزه و آسان

کشک بادمجان با گردو
فهرست مطالب
کشک بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی می باشد که ماده اصلی این غذای خوشمزه بادمجان و کشک هست, این غذا ساده را میتوانید به عنوان پیش غذا یا درکنار غذای اصلی و حتی به عنوان یک وعده غذایی کامل میل کنید.
برای تهیه کشک بادمجان چه موادی لازم است؟
بادمجان 3 عدد
سیر 3 تا 6 حبه به دلخواه
گردو آسیاب شده 2 قاشق غذاخوری سرپر
کشک 5 قاشق غذاخوری
نعنا خشک به مقدار لازم
نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه کشک بادمجان
برای تهیه کشک بادمجان ابتدا بادمجانها را بشویید و پوست بگیرید و به صورت ورقه ای یا حلقه ای خرد کنید, سپس در روغن سرخ کنید و درون ظرفی بریزید و کنار بگذارید.
پیازها به صورت خلال ریز کنید و درون تابه به خوبی سرخ کنید تا طلایی رنگ شود, سیر را له کنید یا با رنده دستی ریز رنده کنید و به پیاز اضافه کنید تا کمی سرخ شود, سپس نعنا را اضافه کنید و شعله را خاموش کنید و همزمان هم بزنید تا نعنا و پیاز با هم مخلوط شوند.
بادمجانهایی که از قبل برای تهیه کشک بادمجان سرخ کرده بودیم را به مخلوط سیر و پیاز داغ اضافه کنیم, نمک و فلفل سیاه را اضافه میکنیم و با یک گوشتکوب تمامی مواد را له میکنیم تا حدی که کاملا نرم و مخلوط شود.
سپس کشک را اضافه میکنیم و تمامی مواد کشک بادمجان را هم میزنیم تا کشک به خوبی با مواد مخلوط شود, در انتها گردو را خرد میکنیم و به کشک بادمجان اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم.
کشک بادمجان را درون یک ظرف سرو بریزید و با گردو و نعنا داغ و پیاز داغ تزیین کنید, این غذا را هم بدون نان و هم نان میتوانید میل کنید.