آموزش طرز تهیه کشک بادمجان فوق العاده خوشمزه و آسان

کشک بادمجان با گردو

فهرست مطالب

 

کشک بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی می باشد که ماده اصلی این غذای خوشمزه بادمجان و کشک هست, این غذا ساده را میتوانید به عنوان پیش غذا یا درکنار غذای اصلی و حتی به عنوان یک وعده غذایی کامل میل کنید.

 

برای تهیه کشک بادمجان چه موادی لازم است؟

 

بادمجان     3 عدد

سیر   3 تا 6 حبه به دلخواه

گردو آسیاب شده      2 قاشق غذاخوری سرپر

کشک      5 قاشق غذاخوری

نعنا خشک     به مقدار لازم

نمک و زردچوبه و فلفل سیاه     به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه کشک بادمجان

 

برای تهیه کشک بادمجان ابتدا بادمجانها را بشویید و پوست بگیرید و به صورت ورقه ای یا حلقه ای خرد کنید, سپس در روغن سرخ کنید و درون ظرفی بریزید و کنار بگذارید.

پیازها به صورت خلال ریز کنید و درون تابه به خوبی سرخ کنید تا طلایی رنگ شود, سیر را له کنید یا با رنده دستی ریز رنده کنید و به پیاز اضافه کنید تا کمی سرخ شود, سپس نعنا را اضافه کنید و شعله را خاموش کنید و همزمان هم بزنید تا نعنا و پیاز با هم مخلوط شوند.

 

کشک-بادمجان-با-مجلسی

 

بادمجانهایی که از قبل برای تهیه کشک بادمجان سرخ کرده بودیم را به مخلوط سیر و پیاز داغ اضافه کنیم, نمک و فلفل سیاه را اضافه میکنیم و با یک گوشتکوب تمامی مواد را له میکنیم تا حدی که کاملا نرم و مخلوط شود.

 

 

سپس کشک را اضافه میکنیم و تمامی مواد کشک بادمجان را هم میزنیم تا کشک به خوبی با مواد مخلوط شود, در انتها گردو را خرد میکنیم و به کشک بادمجان اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم.

کشک بادمجان را درون یک ظرف سرو بریزید و با گردو و نعنا داغ و پیاز داغ تزیین کنید, این غذا را هم بدون نان و هم نان میتوانید میل کنید.

 

 

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا