ته چین مرغ مجلسی به روش رستورانی و خوشمزه

ته چین مرغ ساده بدون فر

فهرست مطالب

 

ته چین مرغ از غذاهای ایرانی و محبوب است که در وعده های غذایی, مهمانی ها و مجالس از این غذای خوشمزه درست کرده و در کنار دیگر غذاها سرو میشود, ته چین از غذاهایی است که در اکثر رستورانها وجود دارد و با مرغ و گوشت و اسفناج, به روش های مختلف درست میشود.

مواد لازم برای ته چین مرغ

تخم مرغ کوچک:   2 عدد

زعفران دم کرده:   3 قاشق غذاخوری

گلاب:   1 قاشق غذاخوری سرپر

نمک:  2 قاشق چای خوری

فلفل:  نصف قاشق چای خوری

برنج:   2 تا 2.5 (دو و نیم) پیمانه

روغ مایع:  3 قاشق غذاخوری

ماست پرچرب:  1 و 1.3 (یک/سوم) پیمانه

سینه مرغ:  1 تکه

زرشک:   2 قاشق غذاخوری

کره:   100 گرم

شکر:   1 قاشق غذاخوری (برای تفت دادن زرشک)

 

ته-چین-مرغ-ساده-خوشمزه

 

طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی به روش ساده و پخت روی گاز

برای تهیه این ته چین مرغ خوشمزه به روش رستورانی ابتدا, برنج را آبکش کرده, سعی کنید برنج را, مقداری زنده یا دون تر آبکش کنید, زیرا در تهیه این غذا اگر برنج زیاد بپزد امکان دارد که ته چین کته یا به اصطلاح شفته شود.

درون یک ظرف بزرگ تخم مرغ, گلاب, زعفران را با هم کاملا مخلوط میکنیم, سپس یک دقیقه با همزن دستی یا چنگال هم زده تا بوی زُهم تخم مرغ گرفته شود, در این مرحله ماست, روغن, نمک و فلفل را به مواد اضافه کرده و هم میزنیم تا کاملا مخلوط شود.

برنج را درون قابلمه ای در حال جوش میریزیم و اجازه میدهیم تا برنج کمی بپزد و نرم شود, سپس برنج را آبکش کرده و اجازه میدهیم تا کمی خنک شود و به مواد اولیه ته چین مرغ اضافه میکنیم و هم میزنیم تا با هم مخلوط شوند.

سینه مرغ را با آب و نمک, زروچوبه و فلفل دلمه و پیاز درون قابلمه کوچک بپزید, پس از پخت, سینه مرغ را خارج کرده و اجازه دهید کمی خنک شود, سپس آن را به صورت مکعبی خرد کنید یا میتوانید سینه مرغ را ریش ریش کنید.

بر روی شعله گاز با دمای متوسط یک تابه قرار میدهیم, سپس مقداری کره درون تابه ریخته تا ذوب شود, شکر را اضافه میکنیم و در انتها زرشک را اضافه کرده و هم میزنیم تا زرشک تفت داده شود و براق شود.

برای تهیه این ته چین از هر ظرف و قالبی که بخواهید میتوانید استفاده کنید فقط توجه کنید که قطر قالب زیاد باشد و گود باشد,

 

 

درون تابه گود, مقداری روغن و یا کره ریخته و دو سوم از مواد برنج را درون تابه به صورت یکنواخت میریزیم و با پشت یک قاشق فشرده میکنیم تا منسجم و یکدست شود.

سینه مرغ ریش ریش یا مکعبی خرد شده را در لایه وسط ته چین بریزید و روی مرغ یک لایه زرشک تفت داده شده بریزید.

سپس بقیه مواد برنج را روی لایه مرغ و زرشک ریخته و با پشت قاشق دوباره فشرده و منسجم کنید.

در انتها چند تکه کره روی برنج گذاشته سپس درِ تابه را ببندید و بر روی حرارت کم با شعله پخش کن به مدت زمان 30 دقیقه قرار دهید.

برای تزیین بر روی ته چین مرغ میتوانید از زرشک و پودر پسته استفاده کنید.

نکته: اگر میخواهید ته چینی داشته باشید که دو طرف آن برشته و طلایی شود, میتوانید از تابه های دو طرفه استفاده کنید.

 

5/5 - (5 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا