کاپ کیک شکلاتی مغزدار بسیار خوشمزه برای 6 نفر

کاپ کیک شکلاتی مغزدار (کیک فنجونی یا مافین شکلاتی)
فهرست مطالب
کاپ کیک شکلاتی مغزدار یکی از بهترین و خوشمزه ترین کاپ کیک ها می باشد که در مهمانی ها, جشن تولد, برای عصرانه, و دیگر مراسمات میتوان تهیه کرد.
معمولا کاپ کیک ها در طعم های مختلف تهیه و برای تزیین از خامه فرم گرفته شده یا همان خامه قنادی, کرم کارامل, گاناش, با تکه هایی از شکلات و انواع میوه ها تزیین میشود.
طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی مغزدار
2 عدد تخم مرغ
120 میلی لیتر روغن مایع
200گرم شکر
120میلی لیتر شیر
1 پاکت خامه
1قاشق چای خوری جوش شیرین (میتوانید از بکینگ پودر هم استفاده کنید)
250گرم آرد
40 گرم پودر کاکائو
300گرم شکلات به همراه مقداری شکلات چیپسی
طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی
دو عدد تخم مرغ و شکر را درون ظرفی ریخته و با همزن به خوبی هم بزنید تا مایع یکدست شود, سپس روغن را اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم تا با مواد مخلوط بشود.
خامه را ابتدا کمی هم میزنیم تا کمی نرم شود سپس به بقیه مواد کاپ کیک اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم بعد از آن شیر را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا مواد با یکدیگر مخلوط شود.
در ظرفی آرد و جوش شیرین یا بکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط میکنیم, برای بهترین شدن کیفیت مخلوط آرد, بهتر است که آن را یک الی دو بار الک کنید.

مخلوط آرد را به آرامی به بقیه مواد اضافه میکنیم و به آرامی هم میزنیم تا تمامی مواد با یکدیگر مخلوط شود و یک مایع یکدست تهیه شود.
شکلات تخته ای را با چاقو به تکه های کوچکتر خرد میکنیم سپس همراه با مقداری شکلات های چیپسی به مواد کیک اضافه میکنیم و هم میزنیم , فر را از قبل در دمای 220درجه سانتی گراد گرم میکنیم.
یک قالب برای مافین های شکلاتی آماده کنید و درون هر قالب کاپ کیک رو ابتدا کمی چرب میکنیم سپس یک ورقه روغنی قرار میدهیم, دو سوم از مواد کاپ کیک شکلاتی را درون قالب ها ریخته و روی آن مقداری شکلات چیپسی قرار میدهیم.
دمای فر را از 220 درجه سانتی گراد به 175 درجه سانتیگراد کاهش میدهیم و قالب کاپ کیک های شکلاتی را درون فر قرار میدهیم و به مدت 15 الی 20 دقیقه زمان میدهیم تا کاملا بپزند و پف کنند.
نکته
در صورتی که از بکینگ پودر به جای جوش شیرین استفاده میکنید, در ابتدا نصف قاشق چای خوری از وانیل به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنید.
قبل از تهیه کاپ کیک ابتدا تمامی مواد را در دمای اتاق قرار دهید.
بیشتر از دو سوم از قالب را پر نکنید زیرا کاپ کیک شکلاتی پف میکند و اگر بیشتر از مقدار گفته شده مواد داخل قالب ریخته باشید ممکن از از قالب سر ریز کند و شکل خوبی نداشته باشد.