چطور یک کوکو سبزی ساده و خوشمزه درست کنیم؟

طرز تهیه کوکو سبزی 

فهرست مطالب

 

کوکو سبزی یک غذای ساده و سریع و بسیار خوشمزه هست که طرفداران بسیاری در بین ایرانی ها دارد, به دلیل وجود سبزی و تخم مرغ دو ماده غذایی اصلی و پرخاصیت این غذا دارای ارزش غذایی بالا و میتوانید به راحتی در منزل کوکو سبزی را تهیه و میل کنید.

مواد لازم کو کو سبزی

 

تخم مرغ بزرگ   3 عدد

سبزی خرد شده (گشنیز, شوید, جعفری, تره, پیازچه, سیر تازه)  10 الی 15 قاشق غذاخوری

آرد   1 قاشق غذا خوری

ماست   1 قاشق غذاخوری(برای تُرد شدن کوکو)

نمک, فلفل, زردچوبه, پودر سیر   به مقدار لازم

زرشک   به میزان دلخواه

گردو خرد شده   به مقدار دلخواه

 

کوکو-سبزی-ساده-با-زرشک

 

طرز تهیه کوکو سبزی

 

نکته بسیار مهم: برای طرز تهیه این غذای خوشمزه و فوری سبزی کوکو سبزی نباید آب داشته باشد, سبزی ها را ابتدا خشک کنید و سپس خرد کنید, اگر سبزی فریزی است, حتما آب سبزی گرفته شود.

تخم مرغ ها در ظرفی ریخته و خوب هم میزنیم سپس سبزی را به آن اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم تا مواد مخلوط شوند, نمک, فلفل, زردچوبه,  پودرسیر, ماست, آرد, گردو, زرشک را به مواد غذا اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم.

سپس ماهیتابه را روی شعله گاز قرار میدهیم سپس درون ماهیتابه روغن ریخته و اجازه میدهیم تا روغن گرم شود, ابتدا به اندازه یک قاشق چایخوری از مواد کوکو سبزی را درون ماهیتابه میریزیم, اگر در روغن سرخ شد گرمای روغن برای تهیه کوکو سبزی کافی است, سپس مواد کوکو را به صورت یکجا درون ماهیتابه میریزیم.

 

 

میتوانید از قالب های آماده طرح دار برای شکیل تر شدن کوکو استفاده کنید ولی اگر زمان کافی ندارید به صورت یکجا مواد را ریخته و با پشت قاشق سطح مواد را پهن و صاف کنید, در ماهیتابه را میگذاریم و صبر میکنیم تا یک طرف مواد خوب پخته و سرخ شود .

قبل از برگرداندن مواد میتوانید آن را تقسیم بندی کرده و سپس برگردانید یا به صورت یکجا از یک سینی یا بشقاب هم اندازه در ماهیتابه استفاده کنید و کوکو را برگردانید, صبر کنید تا کوکو سبزی با دمای کم کاملا مغز پخت و سرخ شود.

5/5 - (2 امتیاز)

‫2 دیدگاه ها

  1. بدون زرشک هم میشه این کوکو رو درست کرد؟ چون دخترم زرشک دوس نداره تو کوکو سبزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا