کوکو سیب زمینی پخته و بسیار خوشمزه خانگی
کوکو سیب زمینی خوشمزه با چند قلم ساده و فوری
کوکو سیب زمینی ساده یک غذای ساده و با پخت سریع است که با کمترین مواد غذایی تهیه می شود, این غذا را میتوانید با نان یا به صورت ساندویج میل کنید و با گوجه و خیارشور سرو میکنند.
مواد لازم کوکوی سیب زمینی
- سیب زمینی پخته شده: 4 عدد
- تخم مرغ: 2 عدد
- نمک و فلفل و زردچوبه و پودر پیاز: به مقدار لازم
- زعفران: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کوکو سیب زمینی پفکی
در مرحله اول سیب زمینی های پخته شده را رنده کنید, سپس پودر پیاز (اگر پودر پیاز ندارید یک عدد پیاز کوچک را رنده کرده و آب آن را بگیرید و به مواد کوکو اضافه کنید) سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا سیب زمینی ها و تخم مرغ با یکدیگر مخلوط شوند.
زردچوبه, فلفل, نمک را به مواد کوکو سیب زمینی اضافه کرده و هم میزنیم, کمی از مواد را بچشید, تا در صورت نیاز, مقدار بیشتری نمک به آن اضافه کنید.
در مرحله بعد روغن را در تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا زمانی که روغن داغ نشده است کوکوها را درون ماهیتابه قرار ندهید.
یک کاسه آب پر کنید و دستان خود را برای هر بار برداشتن مقداری از مایع کوکوسیب زمینی خوشمزه مرطوب کنید تا هنگام شکل دادن, کوکوی سیب زمینی به دست تان نچسبد, میتوانید از قاشق هم برای شکل دادن به مواد کوکو استفاده کرد به این صورت که مقداری از مواد با با قاشق برداشته و داخل تابه میریزیم و با پشت قاشق روی مواد را صاف میکنیم.
کوکوها را یک به یک داخل تابه قرار دهید, به مدت 2 الی 3 دقیقه زمان دهید تا یک طرف کوکو سیب زمینی پخته و سرخ شود, سپس طرف دیگر کوکو راسرخ میکنیم.
نکته آشپزی کوکوسیب زمینی ساده
برای اینکه کوکو سیب زمینی وا نرود, ابتدا آنها را نیم پز کنید به طوری که چنگال زیاد درون سیب زمینی ها فرو نرود, سپس درون بخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود.
برای اینکه بفهمید کوکو سیب زمینی ها چه زمانی سرخ شده اند زمان سرخ شدن کناره های کوکوی سیب زمینی طلایی رنگ می شود و میتوانید برگردانید و طرف دیگر را سرخ کنید.
اول سیب زمینی های آبپز رو با رنده ریز رنده کن بعدش پودر پیاز یا اگه نداشتی پیاز رنده شده که آبش گرفته شده رو بریز توش حالا تخم مرغارو بشکن بریز و با یه قاشق حسابی هم بزن تا قاطی بشن
ادویه ها رو اضافه کن یعنی نمک و فلفل و زردچوبه اگه خواستی عطرش بیشتر شه یه قاشق زعفرون دمکرده هم بریز بعدش یه کوچولو از مواد بچش که مزهش دستت بیاد شاید بخوای نمک بیشتری بزنی
تابه رو بذار رو شعله و روغن بریز بذار داغ شه اصلا کوکو رو تو روغن سرد نریز چون میچسبه و وا میره یه کاسه آب کنار دستت بذار هر بار که خواستی از مواد برداری دستتو خیس کن تا مواد بهت نچسبه میتونی با قاشق هم بریزی تو روغن و با پشت قاشق صافش کنی
کوکوها رو یکی یکی بریز تو ماهیتابه صبر کن یه طرفش سرخ شه بعد برش گردون طرف دیگهشم سرخ شه تقریبا دو تا سه دقیقه برای هر طرفش کافیه
اگه دوست داری یه کوکوی متفاوت داشته باشی میتونی سبزی معطر مثل جعفری یا شوید هم اضافه کنی به مواد که هم رنگش قشنگتر شه هم عطرش بیشتر
نکتههای خوشمزه برای کوکو سیب زمینی خونگی
سیب زمینیا رو نیم پز کن یعنی اونقدری که چنگال سخت فرو بره توش بعد بذارش تو یخچال سرد شه اینجوری مواد بهتر میچسبه به هم و کوکو وا نمیره
برای اینکه بفهمی کوکو کی سرخ شده به کنارههاش نگاه کن اگه طلایی شده بود وقتشه برش گردونی
سوالات متداول درباره کوکو سیب زمینی
میشه کوکو سیب زمینی رو تو فر درست کرد؟
اگه بخوای روغن کمتر استفاده کنی میتونی مواد رو تو قالب بریزی بذاری تو فر با دمای ۱۸۰ درجه تا روش طلایی شه ولی بافتش با ماهیتابه فرق داره
چرا کوکو سیب زمینی گاهی وا میره؟
اگه سیب زمینیا داغ باشن یا خیلی له شده باشن مواد به هم نمیچسبه حتما بذار سرد شن و تخم مرغ به اندازه کافی بزنی
اگه تخم مرغ نداشته باشم چی بریزم؟
میتونی از یه قاشق آرد گندم یا آرد نخودچی استفاده کنی که کوکو رو ببنده ولی مزهش یه کم فرق میکنه
کوکو رو میشه فریز کرد؟
اگه بعد از سرخ شدن بذاری خنک شه میتونی تو کیسه فریزر بذاری و موقع نیاز دوباره گرمش کنی
کوکو سیب زمینی رژیمی هم داریم؟
میتونی موادو تو فر بدون روغن درست کنی یا داخل تابه رژیمی با کمترین روغن بپزی ولی مزهش با مدل سنتی فرق داره
نوشته شده با عشق توی سایت هشت پا برای آدمایی که غذا رو با دل درست میکنن

سلام خسته نباشید. یه سوال برام پیش اومده چی کار کنم کوکوم شل و وا رفته نشه؟؟
سلام . اگر محتوا رو بخونید به این نکته اشاره شده است