خواص انواع عصاره های غذا

چرا باید از انواع عصاره در غذاها استفاده کنیم؟

فهرست مطالب

 

انواع عصاره, عصاره مرغ و عصاره گوشت در شیشه و عصاره سبزیجات را برای طعم دار کردن انواع آش, سوپ, انواع خورش ها و بسیاری از غذاهای دیگر استفاده می کنند.

برای گرفتن انواع عصاره  میتوان از پای مرغ, سبزیجات, ماهیچه, استخوان و قلم گاو و گوسفند استفاده کنید, در اکثر مواقع عصاره بعد از سرد شدن حالت ژله ای به خود میگیرد.

 

 

در حال حاضر بسیاری از عصاره های آماده در فروشگاهها و سوپر مارکت ها میتوانید پیدا کنید ولی هیچکدام ارزش غذایی به اندازه ارزش غذایی عصاره خانگی ندارد, عصاره های صنعتی و آماده درصد کمی از گوشت و مرغ و سبزیجات هست و بیشتر آن از طعم دهنده ها است.

عصاره چیست؟

وقتی استاک مرغ, ماهیچه گوسفند و گوشت همراه با استخوان, در آب میپزیم به طوری که گوشت از استخوان جدا شود و تمام مواد مغذی داخل گوشت و مرغ گرفته شود که به آن عصاره میگویند.

 

 

خواص انواع عصاره های مورد استفاده در غذا

1. برای افرادی که تحت رژیم‌های غذایی کم کالری هستند، مفید است.

2. عصاره‌ استخوان و قلم گاو‌، گوسفند و استاک مرغ سرشار از مواد مغذی, آمینو اسید, کلسیم و کلاژن است که برای سلامتی بدن, جوان‌سازی پوست, ناخن, مو بسیار موثر می باشد.

3. در سرماخوردگی, آنفلوانزا و سلامت دستگاه گوارش مفید هستند.

4. شامل مقدار فراوانی املاح معدنی, پروتئین‌, کلسیم, ژلاتین است که برای استخوان‌ها و غضروف‌های بدن مفید می باشند.

5. دندان‌ها را تقویت و مانع از پوسیدگی دندان ها می شود.

 

 

6. باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود, سیرکننده و انرژی زا است.

7. برای زنان باردار یا شیرده که دچار کاهش مواد معدنی می‌شوند, هر روز آب قلم مصرف کنند, برای کم خونی مفید است.

8. ویتامین‌ها و مواد معدنی موجود در عصاره ها کمک به تولید خون, بهبود کیفیت و جریان خون میکند, درنهایت گرفتگی قلب و رگ‌های خون را کاهش و عملکرد مغز را بهبود می‌بخشد.

9. عملکرد روده‌ی کوچک را بهبود می‌بخشد, سوخت و ساز را افزایش تا بدن بتواند پروتیین را هضم کند, در بهبود عملکرد کلیه‌ها و غدد فوق کلیوی موثر است.

10. پوست را عاری از چین و چروک و موها را شاداب میکند.

 

5/5 - (3 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا