طرز تهیه خورشت کرفس با گوشت خوشمزه و مجلسی

خورشت کرفس با گوشت
فهرست مطالب
خورشت کرفس با گوشت یکی از انواع خورش های ایرانی و خوشمزه است که با کرفس و انواع گوشت, مرغ, گوشت گوسفند, گوشت بوقلمون و … تهیه میشود, همچنین میتوانید این خورشت خوشمزه کرفس را با لوبیا چیتی هم درست کنید.
مواد لازم تهیه خورش کرفس با گوشت
گوشت گوسفندی همراه با استخوان 300 گرم
جعفری خرد شده 150 گرم
برگ کرفس خرد شده 100 گرم
نعنا خرد شده 50 گرم
کرفس خرد شده 300 گرم
پیاز 2 عدد
آب غوره یا آبلیمو 3 قاشق غذاخوری
زعفران آب کرده 1 قاشق سوپ خوری
نمک 1 قاشق چایخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1.4 قاشق مرباخوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
آب جوش 3 لیوان
روغن جامد 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه خورش کرفس با گوشت
1. برای طرز تهیه این خورش کرفس خوشمزه با گوشت ابتدا, پیاز را به صورت نگینی خرد کرده, اگر به دیده شدن پیاز در غذا علاقه ندارید یا پیاز دوست ندارید میتوانید پیاز را رنده کنید, سپس با کمی روغن تفت میدهیم.
2. گوشت گوسفندی را به تکه های کوچک خرد کرده و به پیاز در حال تفت اضافه میکنیم و همراه با پیاز خوب تفت میدهیم, بعد از ٢٠ دقیقه فلفل سیاه و زرچوبه را اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا کمی سرخ شوند.
3. سپس آب را اضافه کرده و میگذاریم تا پخته شود, سبزی این خورش خوشمزه نعنا و جعفری به نسبت (یک به سه) هست و سبزی ها (نعنا و جعفری و برگ کرفس ریز شده) را به صورت جداگانه تفت میدهیم.
4. در این مرحله کرفس را به اندازه کوچک خرد کرده و با روغن تفت میدهیم تا کمی نرم شود, سپس به گوشت نیم پز شده اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا کاملا پخته شود.
5. در انتهای پخت سبزی از قبل تفت داده شده را همراه با نمک و آبلیمو یا آبغوره اضافه میکنیم و شعله گاز را کم میکنیم تا کاملا جا بیوفتد.
چیکار کنم خورشتم آب نندازه و غلیظ بشه و جا بیوفته