خورش کرفس با گوشت و دستو پخت خانگی

چطور خورشت کرفس روغن دار درست کنیم؟
فهرست مطالب
خورشت کرفس با گوشت گوسفند و گوشت گاو, همچنین با گوشت مرغ و بوقلمون میتوان درست کرد, یکی از انواع خورش های ایرانی و خوشمزه است که برای مجالس و مهمانی ها از این غذا تهیه میکنند البته به دلیل وجود کرفس در این خورش که موافق با سلیقه هر کسی نیست, این غذا طرفداران خودش دارد, همچنین میتوانید این خورشت خوشمزه کرفس را با لوبیا چیتی هم درست کنید.
مواد اولیه تهیه خورش کرفس
گوشت گوسفندی همراه با استخوان 300 گرم
جعفری خرد شده 150 گرم
برگ کرفس خرد شده 100 گرم
نعنا خرد شده 50 گرم
کرفس خرد شده 300 گرم
پیاز 2 عدد
آب غوره یا آبلیمو 3 قاشق غذاخوری
زعفران آب کرده 1 قاشق سوپ خوری
نمک 1 قاشق چایخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1.4 قاشق مرباخوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
آب جوش 3 لیوان
روغن جامد 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه خورش کرفس با گوشت و نکات جا افتادن آن
1. برای طرز تهیه این خورشت خوشمزه با گوشت ابتدا, پیاز را به صورت نگینی خرد کرده, اگر به دیده شدن پیاز در غذا علاقه ندارید یا پیاز دوست ندارید میتوانید پیاز را رنده کنید, سپس با کمی روغن تفت میدهیم.
2. گوشت گوسفندی را به تکه های کوچک خرد کرده و به پیاز در حال تفت اضافه میکنیم و همراه با پیاز خوب تفت میدهیم, بعد از ٢٠ دقیقه فلفل سیاه و زرچوبه را اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا کمی سرخ شوند.
3. سپس آب را اضافه کرده و میگذاریم تا پخته شود, سبزی این خورش خوشمزه نعنا و جعفری به نسبت (یک به سه) هست و سبزی ها (نعنا و جعفری و برگ کرفس ریز شده) را به صورت جداگانه تفت میدهیم.
4. در این مرحله کرفس را به اندازه کوچک خرد کرده و با روغن تفت میدهیم تا کمی نرم شود, سپس به گوشت نیم پز شده اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا کاملا پخته شود.
5. در انتهای پخت سبزی از قبل تفت داده شده را همراه با نمک و آبلیمو یا آبغوره اضافه میکنیم و شعله گاز را کم میکنیم تا کاملا جا بیوفتد.
چیکار کنم خورشتم آب نندازه و غلیظ بشه و جا بیوفته