طرز تهیه آلبالو پلو با گوشت قلقلی با پخت آسان

آلبالو پلو با گوشت قلقلی

فهرست مطالب

 

آلبالو پلو یکی از غذاهای خوشمزه ای است که بیشتر در فصل تابستان تهیه میشود زیرا تابستان فصل میوه آلبالو هست, اما در سایر فصلها میتوانید از آلبالو منجمد و فریز شده برای تهیه آلبالو پلو استفاده کنید.

آلبالو پلو را میتوان با گوشت چرخکرده یا گوشت مرغ یا گوشت خرد شده و تکه ای تهیه کرد این بستگی به ذائقه و سلیقه شما دارد, در این مقاله آموزش طرز تهیه آلبالوپلو با گوشت قلقلی  قرار داده شده است.

مواد لازم تهیه آلبالو پلو با گوشت 

 

آلبالو  1.5 لیوان

پیاز یک عدد

شکر  نصف لیوان

گوشت چرخ کرده  300 گرم

برنج  چهار پیمانه

آرد نخودچی یک قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری

 

 

طرز تهیه البالو پلو با گوشت قلقلی

برای تهیه این غذای خوشمزه ابتدا, آلبالوها بشویید و هسته آن را بگیری, سپس بر روی آلبالوها شکر ریخته و اجازه دهید تا حدودا نصف روز بماند و آلبالوها به آب بیفتد, سپس حدود 20 دقیقه بگذارید بجوشد تا شکر حل شود و به خورد هم بروند.

 

آلبالو-پلو-با-گوشت-قلقلی

 

گوشت چرخ کرده و پیاز و آرد نخودچی و ادویه(زردچوبه, نمک, فلفل) را با هم مخلوط کنید و قلقلی کنید و داخل روغن سرخ کنید و بعد مقداری آب زعفران را روش بریزید و در تابه را بزارید تا مغز پخت شود, 10 دقیقه بعد حاضر است.

برنج را آبکش کنید و کمی دون تر بر دارید, سپس آلبالو را بدون شهد به صورت مرحله ای, لابه لای برنج می ریزیم و در آخر سه قاشق از برنج را داخل شهد بریزید و خوب مخلوط کنید و روی برنج بریزید و بگذارید تا دم بکشد.

 

 

یک کفگیر از برنج را با زعفران مخلوط کنید, سپس آلبالوپلو را درون یک ظرف بریزید, برنج زعفرانی را روی آلبالو پلو بریزید و تزیین کنید و از گوشت قلقلی هادر کنارش بگذارید و میل کنید.

 

5/5 - (3 امتیاز)

‫2 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا