چطور عصاره مرغ خانگی خوشمزه درست کنیم؟
عصاره مرغ با استاک مرغ
فهرست مطالب
عصاره مرغ یکی از انواع عصاره های خوشمزه است که برای سلامتی بدن بسیار مفید است و به دلیل خواصی که دارد از جمله ضد عفونی کننده ای بدن و تقویت کننده سیستم ایمنی بدن است در تهیه بسیاری از سوپ ها مخصوصا سوپ مرغ از عصاره مرغ استفاده میشود به خصوص در فصل سرد سال و زمان سرماخوردگی و بیماری بسیار مناسب است.
مواد لازم عصاره مرغ خانگی
آب: 4 لیوان
برگ بو: 3 عدد
ساقه کرفس: 2 ساقه خرد شده
هویج: 2 عدد خرد شده
رزماری: به مقدار دلخواه
نمک: به مقدار دلخواه
اسکلت مرغ یا بال وگردن: 1 کیلوگرم
طرز تهیه عصاره مرغ خانگی
برای تهیه این عصاره خوشمزه ابتدا, بال و گردن و اسکلت مرغ خوب شسته, درون قابلمه بریزید, 4 لیوان آب اضافه کنید و با هویج, ساقه کرفس خردشده, برگ بو, رزماری و نمک بگذارید تا کامل بپزد, تا زمانی که گوشت مرغ کاملا از استخوان جدا شود.
مواد کامل پخته شده را درون آبکش بریزید تا آب صاف از دیگر مواد جدا شود, سپس به مدت 12 ساعت درون یخچال قرار دهید تا سفت و کاملا ژله ای شود.
بعد از 12 ساعت از یخچال بیرون آورده و بسته به ذائقه و دلخواه خود میتوانید روغن روی مرغ را بگیرید و عصاره مرغ را درون پاکت فریزر یا ظرف های کوچک جدا بریزید تا بتوانید هر زمان, در تهیه غذا از این عصاره به مقدار دلخواه استفاده کنید.
میتوانید گوشت مرغ از استخوان جدا کرده به صورت جدا یا همراه با عصاره در انواع غذا استفاده کنید.