چطور نان خرمایی درست کنیم؟

طرز تهیه نان خرمایی خانگی
فهرست مطالب
نان خرمایی یک نوع نان خوشمزه و به دلیل وجود خرما دارای ارزش غذایی بسیاری است, این نان خوشمزه را میتوانید به راحتی در منزل تهیه کرده و به عنوان یک میان وعده یا عصرانه همچنین در مسافرت و مهمانی ها در کنار چای یا شیر میل کنید .
مواد لازم نان خرمایی ساده
خرما 25 عدد
کره 10 گرم
پودر هل 1.2 قاشق چایخوری
دارچین 1.2 قاشق چای خوری
گردو خرد شده نصف پیمانه
برای نان خرما
آرد 3 و 1.2 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
شیر ن1.2 پیمانه
خمیر مایه فوری 1 قاشق غذاخوری
روغن مایع 75 گرم (تقریبا 1.3 پیمانه)
شکر 1 قاشق غذاخوری
عسل 1 قاشق غذاخوری (با 1.4 پیمانه آب جوش مخلوط کنید)
وانیل 1.4 قاشق چای خوری
بهبود دهنده 1.2 قاشق چای خوری (اگر نداشتید اشکالی ندارد)
مواد لازم برای رومال نان خرمایی
زرده تخم مرغ 1 عدد
زعفران دم کرده 1 قاشق چای خوری
شیر 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه نان خرمایی
ابتدا تخم مرغ, شکر و مخلوط آب و عسل را در ظرفی ریخته و هم بزنید سپس خمیر مایه, بهبود دهنده و وانیل را اضافه و دوباره هم بزنید تا خوب یکدست شوند.
اکنون شیر را اضافه کنید و دوباره هم بزنید, سپس آرد را کم کم اضافه و شروع به جمع کردن خمیر کنید, اگر خمیر خیلی چسبنده بود کمی آرد اضافه کنید, خمیر که جمع شد روغن را اضافه کنید و شروع به ورز دادن کنید تا روغن کاملا جذب خمیر شود.
خمیر را یک ساعت استراحت دهید, زمانی که خمیر پف کرد آن را به 9 چانه تقسیم کنید, اگر خمیر به دستتان میچسبد, کمی دستتان را با روغن چرب کنید و یا اگر احساس کردید خمیر به سطح میز می چسبد, کمی آرد بپاشید, روی چانه های خمیر نان خرمایی را با یک دستمان نخی بپوشانید تا خشک نشوند.
برای درست کردن مواد میانی نان خرمایی, پوست و هسته ی خرما ها را گرفته و به آن کره اضافه کنید, سپس گردوی خرد شده, پودر هل و دارچین را اضافه و خوب هم بزنید.
چانه ها را گرد پهن کنید و از مواد خرمایی اندازه ی یک گردو وسط چانه بگذارید, اکنون لبه ی خمیر را جمع کنید و مانند ویدیو برش بزنید و مجدد 20 دقیقه روی آنها را بپوشانید و استراحت دهید.
برای درست کرده رومال زرده تخم مرغ و شیر و زعفران را با هم مخلوط کنید و با یک فرچه مخصوص شیرینی پزی بر روی خمیر از مواد رومال نان خرمایی بمانید.