طرز تهیه کیک تیرامیسو بسیار خوشمزه

کیک تیرامیسو کافی شاپی

فهرست مطالب

 

کیک تیرامیسو یکی از انواع کیک های خوشمزه است که به عنوان دسر تهیه و سرو میشود, تیرامیسو دارای بافت پنبه ای است که طعم و عطر نسکافه و شکلات آن را به یک دسر بی نظیر تبدیل کرده است.

 

مواد لازم برای تهیه کیک تیرامیسو

 

آرد  یک و یک چهارم لیوان یا 190 گرم

شکر  یک لیوان یا 200 گرم

شیر  یک دوم لیوان یا 125 گرم

روغن مایع  یک دوم لیوان یا 100 گرم

بکینگ پودر  2 قاشق چای خوری

تخم مرغ  4عدد

پودر کاکائو  2 قاشق غذاخوری

پودر نسکافه فوری  یک قاشق غذاخوری

وانیل  نصف قاشق چای خوری

نمک  1قاشق چای خوری

برای مرطوب کردن کیک به نصف پیمانه شیر و یک قاشق غذاخوری نسکافه نیاز است

کرم پنیری

خامه قنادی  250 گرم

پنیر ماسکارپونه یا خامه ی کم نمک  200 گرم

 

 

برای تهیه این کیک خوشمزه ابتدا:

در مرحله اول

ابتدا نسکافه فوری را با شیر ولرم مخلوط می کنید و کنار می گذاریم, سپس تخم مرغ, شکر و وانیل را به مدت 5 دقیقه کامل هم می زنید تا کرمی و کشدار شود.

روغن مایع و مخلوط شیر و نسکافه را به مواد کیک تیرامیسو اضافه کرده و مجددا هم میزنیم تا همه مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.

مرحله دوم

در مرحله دوم مواد خشک مثل پودر کاکائو و آرد را سه بار الک می کنیم و مرحله به مرحله به مواد اضافه می کنیم و در هر مرحله به آرامی هم میزنیم تا یکدست شود.

 

کیک-تیرامیسو-کافی-شاپی
طرز تهیه کیک تیرامیسو

 

مرحله سوم

یک قالب آماده میکنیم و قالب را چرب و آرد پاچی میکنیم, سپس مواد کیک تیرامیسو را داخل قالب می ریزیم و به مدت 40 الی 50 دقیقه با حرارت 180 درجه در فر قرار می دهیم تا پخته شود.

بعد از سپری شدن مدت زمان تعیین شده, ابتدا یک خلال دندان در مرکز کیک تست میکنیم, اگر کیک پخته بود خلال تمیز و مواد کیک به آن آغشته نیست. نصف لیوان شیر را با یک قاشق غذاخوری نسکافه فوری برای مرطوب کردن کیک روی آن می ریزیم.

مرحله چهارم

برای کرم پنیری روی کیک, ابتدا دقت کنید, حتما خامه قنادی را از شب قبل از فریزر داخل یخچال بگذارید تا از انجماد در بیاید, خامه را حتما در ظرف شیشه ای یا استیل فرم دهید و به مدت 3 تا 4 دقیقه با دور تند همزن خامه را هم بزنید تا فرم بگیرد. بعد پنیر ماسکارپونه یا خامه ی کم نمک را به خامه فرم گرفته اضافه کنید و با همزن هم می زنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.

مرحله پنجم

روی کیک رو اول با یک لایه از کرم پنیری می پوشانید, مواد را در قیف یکبار مصرف می ریزید و با ماسوره ساده روی کیک, ماسوره می زنید و بعد پودر کاکائو را روی کرم پنیری الک می کنید.

 

 

3.5/5 - (6 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا