بهترین طرز تهیه ماهی شکم پر در فر

ماهی شکم پر یک غذای خوشمزه و آسان
فهرست مطالب
ماهی شکم پر یک غذای بسیار خوشمزه است که معمولا آن را با ماهی سالمون یا ماهی قزل آلا به دلیل اینکه تیغ ماهی ندارد تهیه میکنند, هر گوشت ماهی تیغ کمتری داشته باشد برای تهیه این غذای خوشمزه مناسب تر است, زیرا خوردن این غذا را راحت تر و لذت بخش تر میکند, اما شما میتوانید از هر نوع ماهی به دلخواه تهیه کنید.
مواد لازم تهیه ماهی شکم پر
سیر 5 حبه
ماهی یک عدد
فلفل, نمک به مقدار لازم
رب انار یک قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد
زرشک و گردو به دلخواه
شوید, گشنیز 3 قاشق غذاخوری
خلال دندان یک بسته
طرز تهیه ماهی شکم پر در فر
ابتدا داخل شکم ماهی را خالی کنید و در صورت تمایل استخوان وسط شکم ماهی را درآورده و سپس ماهی را بشویید و با نمک و فلفل, زردچوبه داخل شکم ماهی و روی پوست ماهی ادویه بزنید و کنار بگذارید.
سیر, فلفل, نمک و زرچوبه را خوب بکوبید تا عطرش آزاد شود. سپس گشنیز و شوید را خرد کنید, گشنیز باید دو برابر شوید باشد.
پیاز را خرد و تفت دهید, ادویه, سبزی ها و سیر کوبیده شده را اضافه کنید, اگر دوست دارید می توانید گردو خرد شده و زرشک هم اضافه کنید.
کمی تفت دهید و در انتها رب انار را اضافه کنید, مجدد مواد را هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شود و طعمدار شود, سپس شعله گاز را خاموش میکنیم و اجازه میدهیم تا خنک شود.

فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم میکنیم و داخل سینی فر را با روغن چرب میکنیم, داخل شکم ماهی را با موادی که برای ماهی شکم پر آماده کردیم پر میکنیم, سپس با خلال دندان شکم ماهی را میندیم تا مواد بیرون نریزد, چند برش کوچک با چاقو بر روی پوست ماهی میزنیم و درون سینی فر قرار میدهیم.
سینی ماهی را درون فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار میدهیم تا ماهی کاملا مغزپخت شود, سپس از فر خارج کرده و با با لیمو ترش و زیتون میتوانید تزیین کنید, این ماهی شکم پر خوشمزه را میتوانید با برنج سفید یا سبزی پلو سرو کنید.
با ماهی سفید هم میشه ماهی شکم پر درست کرد