چطور پودینگ خرمایی درست کنیم؟
پودینگ خرمایی با چند قلم مواد اولیه
فهرست مطالب
اگر به خرما علاقه مندید, این پودینگ خرمایی خوشمزه و طرز تهیه آسان را پیشنهاد میکنم, خرما سرشار از ارزش غذایی است و انرژی زا می باشد که برای تغذیه کودکان و دانش آموزان یک دسر خوشمزه و مغذی می باشد.
از این پودینگ خرمایی (date pudding) میتوانید در کنار انواع کیک خانگی سرو کنید, همچنین نوع خرما در تهیه این پودینگ مهم نیست و میتوانید از هر نوع خرما خاصویی زاهدی دشتستانی و رطب… استفاده کنید.
مواد اولیه پودینگ خرمایی
عدد خرما: 10 عدد
شیر: 2 لیوان
آرد: 1.2 (یک/دوم) قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت: 1.2 (یک/دوم) قاشق غذاخوری
شکر: 2 قاشق غذاخوری
کره: 1 قاشق غذاخوری
خوشمزه ترین طرز تهیه پودینگ خرمایی مجلسی
برای تهیه این پودینگ خرمایی خوشمزه ابتدا, سه قاشق شیر را با خرما درون مخلوط کن میریزیم و میکس میکنیم, به صورتی که خرما شبیه پوره شود.
سپس یک قابلمه بر روی حرارت متوسط گاز قرار میدهیم و دو لیوان شیر, آرد و نشاسته ذرت را درون قابلمه میریزیم و هم میزنیم تا شیر جوش بیاید.
در مرحله آخر, شکر و کره, خرمای میکس شده را اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم, سپس شعله گاز را خامش میکنیم تا کمی خنک شود.
از پودینگ خرمایی با ملاقه برمیداریم و داخل فنجان های کوچک یا هر ظرف سرو به دلخواه میریزیم و روی آنها را خلال پسته, خلال بادام, کنجد, پودر نارگیل و هر آنچه دلخواه هست تزیین میکنیم و درون یخچال قرار میدهیم تا خودش را بگیرد و کمی سفت شود و آماده سرو شود.