کشک بادمجان فوق العاده خوشمزه و آسان

کشک بادمجان با گردو خانگی
کشک بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی می باشد که ماده اصلی این غذای خوشمزه بادمجان و کشک هست, این غذا ساده را میتوانید به عنوان پیش غذا یا درکنار غذای اصلی و حتی به عنوان یک وعده غذایی کامل میل کنید, کشک بادمجان به روش های متفاوتی تهیه میشود که در این مقاله دستور تهیه کشک بادمجان بسیار خوشمزه با گردو نوشته شده است.
برای کشک بادمجان چه موادی لازم است؟
- بادمجان: 3 عدد
- سیر: 3 تا 6 حبه
- گردو آسیاب شده: 2 قاشق غذاخوری سرپر
- کشک: 5 قاشق غذاخوری
- نعنا خشک: به مقدار دلخواه
- نمک, زردچوبه, فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
طرز تهیه کشک بادمجان سرخ شده خانگی
برای تهیه کشک بادمجان ابتدا بادمجانها را بشویید و پوست بگیرید و به صورت ورقه ای یا حلقه ای خرد کنید, سپس در روغن سرخ کنید و درون ظرفی بریزید و کنار بگذارید.
پیازها به صورت خلال ریز کنید و درون تابه به خوبی سرخ کنید تا طلایی رنگ شود, سیر را له کنید یا با رنده دستی ریز رنده کنید و به پیاز اضافه کنید تا کمی سرخ شود, سپس نعنا را اضافه کنید و شعله را خاموش کنید و همزمان هم بزنید تا نعنا و پیاز با هم مخلوط شوند.
بادمجانهایی که از قبل برای تهیه کشک بادمجان سرخ کرده بودیم را به مخلوط سیر و پیاز داغ اضافه کنیم, نمک و فلفل سیاه را اضافه میکنیم و با یک گوشتکوب تمامی مواد را له میکنیم تا حدی که کاملا نرم و مخلوط شود.
سپس کشک را اضافه میکنیم و تمامی مواد کشک بادمجان را هم میزنیم تا کشک به خوبی با مواد مخلوط شود, در انتها گردو را خرد میکنیم و به کشک بادمجان اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم.
کشک بادمجان را درون یک ظرف سرو بریزید و با گردو و نعنا داغ و پیاز داغ تزیین کنید, این غذا را هم بدون نان و هم همراه نان میتوانید میل کنید.
نکات مهم:
برای گرفتن تلخی بادمجان بعد از پوست کندن و خرد کردن، حتماً نمک بزنید و مدتی صبر کنید
برای جلوگیری از تلخ شدن نعناع داغ، آن را در روغن داغ به سرعت تفت دهید
میتوانید از بادمجان کبابی به جای بادمجان سرخ شده استفاده کنید
در صورت تمایل میتوانید از کمی زعفران نیز در این غذا استفاده کنید
غذا را با نان سنگک یا برنج سرو کنید
سوالات متداول؟
❓ چه نوع بادمجانی برای کشک بادمجان مناسبتره
بادمجان دلمهای یا بادمجان قلمی بدون تخم و پوست نازک بهتره
کمتر تلخه و موقع سرخ کردن روغن زیادی جذب نمیکنه
❓ کشک بادمجان با کشک محلی بهتر میشه یا کشک صنعتی
کشک محلی طعم بهتری داره و عطر خاصی به غذا میده
اما کشک صنعتی هم اگه غلیظ و بدون افزودنی باشه خوبه
❓ بادمجانها رو سرخ کنیم یا کبابی کنیم
هر دو روش ممکنه ولی سرخکردن طعم سنتیتر میده
کبابی کردن کمچربتره و برای رژیمیها مناسبه
❓ چطور بادمجانها روغن کمتری جذب کنن
موقع سرخ کردن، بادمجانها رو کمی در آبنمک بخوابون
این کار هم تلخی رو میگیره هم جذب روغن رو کمتر میکنه
❓ چه سبزی یا ادویهای کشک بادمجان رو خوشمزهتر میکنه
نعناع خشک سرخشده، سیر لهشده و کمی زردچوبه ترکیب طلایی هستن
بعضیا هم کمی گردو یا پیاز داغ اضافه میکنن برای طعم بهتر
❓ کشک رو باید بجوشونیم یا مستقیم بریزیم
حتماً باید چند دقیقه بجوشه تا از نظر بهداشتی مطمئن باشه
بجوشوندن کشک هم طعم خامی رو از بین میبره
❓ کشک بادمجان رو با چی سرو کنیم
با نان تازه سنگک یا بربری عالی میشه
روش رو هم میتونی با نعناعداغ، سیر داغ و کشک تزیین کنی
تهیه شده توسط هشتپا
