چطور یک ترشی اسپانیایی خوشمزه درست کنیم؟

خوشمزه ترین ترشی اسپانیایی

فهرست مطالب

 

همانطور که از نام ترشی مشخص است این یک نوع ترشی اسپانیایی با دستور تهیه آسان است که به راحتی میتوانید در منزل تهیه کنید, از انواع سبزیجات تازه در این ترشی اسپانیایی ساده استفاده شده است.

مواد لازم ترشی اسپانیایی با روغن زیتون

قارچ:   1 بسته کوچک

فلفل دلمه رنگی:   2 عدد

هویج بزرگ:  1 عدد

فلفل سبز قلمی:   5 عدد

کنسرو ذرت:  1 عدد

زیتون بی هسته:  250 گرم

سرکه سفید:  1 تا 1.5(یک و نیم) لیوان

روغن زیتون:   1 فنجان

زردچوبه:   1 قاشق غذاخوری

سیاه دانه:   1 قاشق غذاخوری

نمک:   1 قاشق غذاخوری

شکر:  1 قاشق غذاخوری

 

آموزش-ترشی-خانگی-اسپانیایی

 

طرز تهیه  ترشی اسپانیایی با قارچ

ابتدا سبزیجات را شسته و خشک می کنیم, قارچ ها را بلانچ کرده (قارچ را در آب در حال جوش ریخته و بعد از 3 دقیقه اگه قارچ کوچک هست, اگر قارچ بزرگ هست بعد از 4 تا 5 دقیقه بیرون آورده و بلافاصله در آب یخ می ریزیم و بعد از 2 تا 3 دقیقه آبکش می کنیم).

برای تهیه این ترشی, اگر اندازه قارچ بزرگ بود آن را به اسلایس های کوچکتر خُرد میکنیم.

فلفل دلمه ای و هویج را به اندازه های دلخواه خُرد میکنیم, و همرا با ذرت آبکشی شده و فلفل سبز, زیتون بی هسته, قارچ های اسلایس شده و ادویه جات (زردچوبه, سیاه دانه, نمک و شکر) درون یک ظرف مخلوط میکنیم.

در این مرحله روغن زیتون و سرکه سفید را اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم تا مواد ترشی اسپانیایی مخلوط شوند.

نکته: اگر میخواهید که ترشی سرکه کمتر باشد میتوانید یک سوم لیوان آب جوشیده شده سرد اضافه کنید.

شیشه های مناسب ترشی و تمیز آماده میکنیم و ترشی اسپانیایی را درون شیشه ها میریزیم و درب شیشه ها را محکم میبندیم تا هوا داخل شیشه وارد نشود, پس از 3 تا 7 روز ترشی آماده است .

نکته: این ترشی را حتما در یخچال نگه داری کنید.

 

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا