طرز تهیه حلوای سوهان به صورت مرحله ای

حلوای سوهان
فهرست مطالب
حلوای سوهان یک حلوای خوشمزه است که به راحتی میتوانید در چند مرحله در خانه تهیه کنید و در مراسمات مختلف به خصوص ماه مبارک رمضان از این حلوا خوشمزه تهیه و سرو کنید.
مواد لازم حلوای سوهان
آرد سنگک 3 لیوان
شیر یک لیوان
روغن مایع 1 و 2.3 لیوان
مواد شربت
شکر 2 لیوان
شیر 2 لیوان
پودر هل یک قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده غلیظ 3 قاشق غذاخوری
گلاب 1 لیوان
طرز تهیه حلوای سوهان
برای درست کردن شربت حلوا ابتدا شکر و شیر را در قابلمه ای ریخته و با حرارت ملایم بگذارید و مدام با قاشق چوبی هم بزنید تا شکر در شیر حل شود. شیر اصلا نباید بجوشد. شکر که حل شد, پودر هل, گلاب و زعفران دم کرده غلیظ را اضافه کنید و از حرارت بردارید.
برای درست کردن حلوا, ابتدا آرد سنگک را در تابه ای الک کنید و روغن مایع را به آن اضافه کنید و هم بزنید. سپس شیر را اضافه کنید. حرارت را ملایم کنید و مدام هم بزنید. با هم زدن مدام رو حرارت کم کم حلوا یکدست می شود.
رقیق شدن حلوا به مرور اتفاق می افتد و باید انقدر روی حرارت ملایم هم بزنید تا در نهایت حلوا کاملا رقیق و روان شود.
وقتی حلوا کاملا روان شد, یک ربع دیگر مواد را هم بزنید تا رنگ مواد تغییر کند و به رنگ سوهان در بیاید. وقتی حلوا خوش رنگ شد و به رنگ سوهان در آمد, حرارت را خاموش و شربت را کم کم اضافه کنید
بعد از اضافه کردن شربت, حلوا را کامل با شربت مخلوط کنید تا شربت جذب حلوا سوهان شود. وقتی حلوای سوهان کم کم به لطافت و شیرینی کافی رسید, تابه را به شکل گهواره تکان دهید تا روغن پس دهد. سپس حلوا را سرو و میل کنید.
نکته
حلوا باید مدام هم زده شود اگر آن را لحظه ای رها کنید گلوله می شود.