طرز تهیه خورش قیمه بامیه با مرغ به صورت مرحله ای همراه با عکس

دستور پخت خورش قیمه بامیه با مرغ

فهرست مطالب

 

طرز تهیه قیمه بامیه با مرغ به راحتی و کاملا مشابه قیمه بامیه با گوشت است اما چون از مرغ در این غذا استفاده میشود با توجه به زمان پخت گوشت و مرغ, این غذا کمی متفاوت تر تهیه میشود.

مواد اولیه خورشت قیمه بامیه مرغ

 

سینه مرغ کامل   1 عدد

لپه   1 پیمانه

پیاز   2 عدد

رب گوجه فرنگی    1 قاشق غذاخوری سر پر

آبلیمو     2 قاشق غذاخوری

چوب دارچین    2 تکه

نمک     1 قاشق چای خوری

فلفل سیاه    1 قاشق چای خوری

زردچوبه    1 قاشق چای خوری

بامیه    300 گرم

 

طرز-تهیه--قیمه-بامیه-با-مرغ

 

طرز تهیه خورش قیمه با بامیه و مرغ

 

ابتدا سینه ی مرغ را اندازه های مساوی برش بزنید, لپه را پاک کنید, آن را بشویید و جداگانه با آب و کمی روغن بپزید.

پیاز را رنده کنید و با کمی روغن در قابلمه ای تفت دهید تا حدی که سبک و کمی رنگش تغییر کند.

سینه ی مرغ را به پیاز اضافه کنید تا مرغ همراه پیاز سرخ شود, سپس مرغ را خوب با پیاز تفت دهید, نمک, زردچوبه, فلفل و چوب دارچین را اضافه و با هم مخلوط کنید.

 

 

بعد از تفت خوردن ادویه, آب جوش را اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید و با شعله ی کم بگذارید مرغ خوب پخته شود, بعد از نیم پز شدن مرغ, لیمو عمانی و آبلیمو را اضافه کنید, سپس لپه های پخته را با کمی روغن و دو قاشق رب گوجه فرنگی تفت داده و به خورشت قیمه بامیه با مرغ  اضافه کنید.

در اواخر پخت بامیه را با کمی روغن تفت داده و به خورشت اضافه کنید. یک ربع بعد خورشت شما آماده است, امیدوارم از طرز تهیه قیمه بامیه با مرغ استفاده و در منزل تهیه کنید و نوش جان کنید.

 

5/5 - (3 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا