خورشت قیمه بامیه با مرغ مجلسی و بسیار خوشمزه
دستور پخت خورش قیمه بامیه با مرغ
فهرست مطالب
طرز تهیه قیمه بامیه با مرغ به راحتی و کاملا مشابه قیمه بامیه با گوشت است اما چون از مرغ در این غذا استفاده میشود با توجه به زمان پخت گوشت و مرغ, این غذا کمی متفاوت تر تهیه میشود.
مواد اولیه قیمه بامیه مرغ
سینه مرغ کامل: 1 عدد
لپه: 1 پیمانه
پیاز: 2 عدد
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری سر پر
آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
چوب دارچین: 2 تکه
نمک: 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری
زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
بامیه: 300 گرم
طرز تهیه خورش قیمه بامیه با مرغ
ابتدا سینه ی مرغ را اندازه های مساوی برش بزنید.
لپه را پاک کنید, آن را بشویید و جداگانه با آب و کمی روغن بپزید.
پیاز را رنده کنید و با کمی روغن در قابلمه ای تفت دهید تا حدی که سبک و کمی رنگش تغییر کند.
سینه ی مرغ را به پیاز اضافه کنید تا مرغ همراه پیاز سرخ شود, سپس مرغ را خوب با پیاز تفت دهید, نمک, زردچوبه, فلفل و چوب دارچین را اضافه و با هم مخلوط کنید.
بعد از تفت خوردن مرغ با ادویه, آب جوش را اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید و با شعله ی کم بگذارید مرغ خوب پخته شود, بعد از نیم پز شدن مرغ, لیمو عمانی و آبلیمو را اضافه کنید, سپس لپه های پخته را با کمی روغن و دو قاشق رب گوجه فرنگی تفت داده و به خورشت قیمه بامیه با مرغ اضافه کنید.
در اواخر پخت, بامیه را با کمی روغن تفت داده و به خورشت اضافه کنید, یک ربع بعد خورشت شما آماده است.