آموزش طرز تهیه کیک یزدی با پف زیاد
کیک یزدی خوشمزه به روش بازاری
فهرست مطالب
کیک یزدی یکی از انواع کیک های سنتی و خوشمزه با بافت نرم و اسفنجی و پف زیاد است که دستور پخت آن برای استان یزد است, به دلیل پخت و طعم خوبی که دارد در تمام شهرهای ایران تهیه و به عنوان یک شیرینی خوشمزه در مهمانی ها و مراسمات مختلف در کنار چای و شیر و نسکافه, از این کیک تهیه و سرو میشود.
مواد اولیه کیک یزدی
تخم مرغ: 3 عدد
شکر: 200 گرم
پودر هل: 1 قاشق چای خوری
روغن: 175 گرم
ماست 120 گرم
گلاب: 30 میلی گرم
عسل: 1 قاشق غذاخوری
آرد: 300 گرم
بکینگ پودر: 2 قاشق مربا خوری
کنجد: به مقدار دلخواه
طرز تهیه کیک یزدی سنتی با ماست
برای تهیه این کیک یزدی خوشمزه, ابتدا تخم مرغ و شکر و پودر هل را درون یک ظرف میریزیم و با همزن به خوبی هم میزنیم تا مواد کیک با هم مخلوط شود.
سپس ماست را به بقیه مواد کیک اضافه کرده و مجدد هم میزنیم تا مواد مخلوط شود, در مرحله بعد, روغن و گلاب اضافه میکنیم و هم میزنیم, عسل را اضافه کرده و مجدد هم میزنیم تا یک مایع یکدست تهیه شود.
آرد و بکینگ پودر را 1 تا 2 بار الک میکنیم, مخلوط آرد را کم کم به مواد کیک یزدی اصل اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مواد کیک یزدی به خوبی با هم ترکیب شوند.
برای تهیه این کیک از قالب های کوچک طرح دار باید استفاده کرد و کف قالبهای کیک یزدی, کاغذ روغنی قرار میدهیم, از مواد کیک داخل قالبها ریخته و روی آن را با کنجد تزیین میکنیم.
در انتها, قالب ها را به مدت 10 دقیقه اول با حرارت 200 درجه و در 10 دقیقه دوم با حرارت 170 درجه قرار دهید تا به خوبی پخته شود و پف کند.
چقدر عالیییییییییییی
it is good