آموزش طرز تهیه شیرینی کاک کرمانشاه
چگونه کاک کرمانشاهی درست کنیم؟
فهرست مطالب
کاک کرمانشاه از شیرینی های خشک و خوشمزه ایرانی میشود که از شهر کرمانشاه است که به سادگی میتوانید این شیرینی خوشمزه را در خانه تهیه کنید.
مواد اولیه کاک کرمانشاهی
خمیر یوفکا: ۱ بسته
پودر قند: ۲۰۰ گرم
کره ذوب شده: ۱۰۰ گرم
پودر هل و دارچین: ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم برای رومال شیرینی کاک
زرده تخم مرغ: ۱ عدد
وانیل: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه شیرینی کاک کرمانشاه با خمیر یوفکا
1.برای تهیه این کاک خوشمزه و متفاوت, ابتدا خمیر یوفکا را پهن کنید و بر روی خمیر کره ی ذوب شده بمالید, سپس بر روی خمیر کاک پودر قند الک کنید.
2.دو لایه اول را به همین ترتیب ادامه دهید, لایه سوم را دوباره کره بمالید و در وسط خمیر یوفکا پودر قند, هل و دارچین بپاشید.
3.در انتها خمیر یوفکا را رول کنید و به اندازه ی دلخواه برش بزنید, زرده ی تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید و بر روی خمیر آماده کاک کرمانشاهی بمالید و برای تزیین از پودر پسته یا پودر نارگیل استفاده کنید.
4.کاک را درون فر به مدت زمان ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا خوب پخته و ترد شود.