آموزش طرز تهیه شیرینی کاک کرمانشاه

چگونه کاک کرمانشاهی درست کنیم؟
فهرست مطالب
کاک کرمانشاه از شیرینی های خشک و خوشمزه ایرانی میشود که از شهر کرمانشاه است که به سادگی میتوانید این شیرینی خوشمزه را در خانه تهیه کنید.
مواد لازم طرز تهیه کاک کرمانشاه
خمیر یوفکا ۱ بسته
پودر قند ۲۰۰ گرم
کره ذوب شده ۱۰۰ گرم
پودر هل و دارچین ۱ قاشق چای خوری
مواد لازم برای رومال شیرینی کاک
زرده ی تخم مرغ ۱ عدد
وانیل یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه شیرینی کاک کرمانشاه
1.برای تهیه این کاک خوشمزه و متفاوت, ابتدا خمیر یوفکا را پهن کنید و بر روی خمیر کره ی ذوب شده بمالید, سپس بر روی خمیر کاکا پودر قند الک کنید.
2.دو لایه اول را به همین ترتیب ادامه دهید, لایه سوم را دوباره کره بمالید و در وسط خمیر یوفکا پودر قند, هل و دارچین بپاشید.
3.در انتها خمیر یوفکا را رول کنید و به اندازه ی دلخواه برش بزنید, زرده ی تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید و بر روی خمیر اماده کاکا بمالید و برای تزیین از پودر پسته یا پودر نارگیل استفاده کنید.
4.کاکا را در فر به مدت ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا خوب پخته و ترد شود.