دستور پخت کوکی کنجدی بدون فر یک کوکی خانگی خوشمزه

طرز تهیه کوکی کنجدی بدون فر
فهرست مطالب
کوکی کنجدی یک شیرینی خانگی ساده و خوشمزه است که در زمان کمی و به راحتی تهیه میشود و میتوانید به عنوان عصرانه در کنار چای یا در میان وعده ها از این کوکی کنجدی خوشمزه تهیه و میل کنید.
مواد لازم کوکی کنجدی
آرد یک و نیم لیوان
شکر نصف لیوان
روغن مایع یک سوم لیوان
شیر یک سوم لیوان
گلاب سه قاشق غذاخوری
مخلوط آب و عسل یک یک قاشق غذاخوری
پودر هل نوک قاشق چای خوری
بکینگ پودر یک قاشق چای خوری
تخم مرغ یک عدد
کنجد به میزان لازم
طرز تهیه کوکی کنجدی بدون فر
برای تهیه این کوکی خوشمزه که با کند تهیه میشود ابتدا, تخم مرغ, شکر, وانیل و پودر هل رو مخلوط کنید و هم بزنید تا مواد شیرینی کوکی با هم مخلوط شود, سپس شیر, گلاب, روغن و عسل که با آب رقیق شده است را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
در مرحله بعد آرد و بکینگ پودر را 2 الی 3 بار الک کرده و در دو مرحله به آرامی به بقیه مواد کوکی کنجدی اضافه کنید و هم بزنید تا آرد گلوله گلوله نشود و مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.
سپس مواد کوکی کنجدی را درون نایلون بریزید, یک تابه آماده کنید, سپس کاغذ روغنی کف تابه قرار دهید و کف کاغذ روغنی را کمی چرب کنید.
انتهای نایلون را که با مواد کوکی پر شده است و به شکل قیف است را با یک چاقو یا قیچی مخصوص آشپزی برش دهید, سپس مواد را با فاصله در تابه به صورت دایره بریزید و در انتها روی آنها کنجد بریزید.
در انتها تابه را بر روی شعله پخش کن قرار دهید و در تابه, دم کنی قرار دهید و بر روی تابه گذارید و اجازه دهید به مدت زمان 15 تا 20 دقیقه پخته شود.
این کوکی کنجدی ها رو دوس دارم با فر هم میشه درستشون کرد؟