دستور پخت کوکی کنجدی بدون فر یک کوکی خانگی خوشمزه
طرز تهیه کوکی کنجدی بدون فر
فهرست مطالب
کوکی کنجدی یک شیرینی خانگی ساده و خوشمزه است که در زمان کم و به راحتی تهیه میشود به کوکی کنجدی, کلوچه کنجدی هم میگویند اما به طور معمول به کوکی مشهور هست, میتوانید از این کوکی (cookie) تهیه کنید و برای کودکان, تغذیه میان وعده دانش آموزان و شاغلین درست کنید و میل کنید.
مواد اولیه کوکی کنجدی
آرد: یک و نیم لیوان
شکر: نصف لیوان
روغن مایع: یک سوم لیوان
شیر: یک سوم لیوان
گلاب: 3 قاشق غذاخوری
مخلوط آب و عسل: 1 قاشق غذاخوری
پودر هل: نوک قاشق چای خوری
بکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
تخم مرغ: 1 عدد
کنجد: به میزان دلخواه
طرز تهیه کوکی کنجدی بدون فر
برای تهیه این کوکی خوشمزه که با کنجد تهیه میشود ابتدا, تخم مرغ, شکر, وانیل و پودر هل را مخلوط کنید و هم بزنید تا مواد شیرینی کوکی با هم ترکیب شود, سپس شیر, گلاب, روغن و عسل که با آب رقیق شده است را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
در مرحله بعد آرد و بکینگ پودر را 2 تا 3 مرتبه الک کرده و در دو مرحله به آرامی به بقیه مواد کوکی کنجدی اضافه کنید و هم بزنید تا آرد گلوله گلوله نشود و مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.
سپس مواد کوکی کنجدی را درون نایلون بریزید, یک تابه آماده کنید, کاغذ روغنی کف تابه قرار دهید و کف کاغذ روغنی را کمی چرب کنید.
انتهای نایلون را که با مواد کوکی پر شده است و به شکل قیف است را با یک چاقو یا قیچی مخصوص آشپزی برش دهید, سپس مواد را با فاصله در تابه به صورت دایره بریزید و در انتها روی آنها کنجد بریزید.
در انتها تابه را بر روی شعله پخش کن قرار دهید و درِ تابه, دم کنی قرار دهید و بر روی تابه گذارید و اجازه دهید به مدت زمان 15 تا 20 دقیقه پخته شود.
این کوکی کنجدی ها رو دوس دارم با فر هم میشه درستشون کرد؟