طرز تهیه شیرینی با کره ای با روکش کره پسته

شیرینی کره ای با روکش کره پسته ای

فهرست مطالب

طرز تهیه شیرینی کَره ای با روکش کَره پسته یکی از شیرینی های خوشمزه که مناسب عید نوروز و همچنین در مجالس و مهمانی ها و دورهمی ها تهیه میشود و بسیار خوشمزه و خوشبو هست همچنین با مواد اولیه ساده و راحت درست میشود.

مواد لازم شیرینی خانگی کره ای 

  • کَره هم دمای محیط:  150 گرم
  • پودر نشاسته ذرت:   1 لیو‌ان
  • آرد:   1 لیوان
  • پودر قند:  4 قاشق غذاخوری
  • برای تزیین
  • کَره پسته:  به دلخواه

انواع شکلات ها با رنگ های دلخواه

شیرینی-ساده-کره-ای-با-کره-پسته

طرز تهیه طرز تهیه شیرینی کره ای با روکش کره پسته ای

برای تهیه این شیرینی خوشمزه کره ای با روکش کره پسته در ابتدا, کره و آرد را درون یک کاسه گود بریزید سپس پودر نشاسته و پودر قند را اضافه کنید و با دست مواد را با هم ترکیب کنید و به اصطلاح ورز دهید تا یک خمیر نرم تهیه شود.

خمیر شیرینی کره ای نباید به دست بچسبد, اگر چسبناک بود کمی آرد اضافه کنید اما در مقدار آردی که اضافه میکنید دقت کنید تا خمیر به اندازه ای خشک نشود که ترک بردارد, بنابراین ابتدا کاملا خمیر را ورز دهید, اگر همچنان چسبناک بود کم کم آرد اضافه کنید و دوباره ورز دهید تا خمیر منسجم و خوبی تهیه شود.

در این مرحله خمیر را 2 تا 3 تکه کنید و هر تکه را به شکل استوانه در بیاورید و روی سطح صافی قرار دهید و کمی روی خمیر را فشار دهید تا سطح آن صاف و پهن شود, سپس با لبه ی فنجان چایخوری برش های گرد یا هلالی بزنید و شیرینی ها را داخل سینی فر که ک از قبل کف سینی را چرب کرده و کف آن کاغذ روغنی پهن کرده اید, قرار دهید.

فر را از قبل در دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت زمان 15 دقیقه گرم کنید, سپس سینی شیرینی کره ای را درون فر قرار دهید و اجازه دهید به مدت زمان 15 دقیقه تا به خوبی پخته شوند, سپس سینی را از فر خارج کرده و بگذارید کمی خنک شوند.

در انتها کَره پسته را داخل قیف ریخته و روی شیرینیها را با کَره پسته ای پر کنید و چند شکلات رنگارنگ روی کره پسته قرار دهید.

سوالات متداول ؟

آیا کره پسته برای روکش شیرینی به راحتی در دسترسه؟

بله کره پسته در فروشگاه‌های مواد غذایی خاص یا عطاری‌های بزرگ پیدا میشه
همچنین می‌تونی با مخلوط کردن پسته آسیاب شده و کمی روغن طبیعی در خانه تهیه‌ش کنی

برای خمیر شیرینی با کره‌ای از چه نوع کره‌ای استفاده کنیم؟

کره حیوانی یا کره صبحانه بدون نمک بهترین گزینه‌ست چون بافت خمیر رو لطیف‌تر می‌کنه
کره نرم‌شده در دمای محیط کمک می‌کنه مواد بهتر با هم ترکیب بشن

چطور شیرینی با کره‌ای رو نرم و لطیف نگه داریم؟

استفاده از نسبت دقیق آرد و کره و پرهیز از پخت بیش از حد باعث میشه شیرینی خشک نشه
بعد از پخت هم اگه در ظرف دربسته نگهداری بشه تا چند روز نرم می‌مونه

کره پسته رو چه زمانی روی شیرینی بمالیم؟

بعد از اینکه شیرینی کاملاً خنک شد می‌تونی کره پسته رو به عنوان روکش اضافه کنی
در غیر این صورت حرارت شیرینی ممکنه باعث بشه روکش حالت روغنی یا شل پیدا کنه

آیا میشه داخل شیرینی رو هم با پسته پر کرد؟

بله می‌تونی وسط خمیر کمی مغز پسته خرد شده یا حتی کره پسته بریزی و بعد بپزی
این کار طعم رو غنی‌تر می‌کنه و برای مهمونی‌ها جذاب‌تره

چه مدت زمان برای پخت این شیرینی نیازه؟

معمولاً بین ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد پخته میشه
وقتی لبه‌ها کمی طلایی شد یعنی شیرینی آماده‌ست

آیا این شیرینی رو میشه فریز کرد؟

بله خمیرش رو می‌تونی فریز کنی و هر زمان خواستی بپزی
حتی خود شیرینی پخته‌شده هم تا دو هفته در فریزر ماندگاری داره


هشت پا میزبان سفره های شما

5/5 - (3 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا