طرز تهیه بورک مرغ ترکی با خمیر یوفکا و بدون فر

چگونه یک بورک مرغ ترکیه ای درست کنیم؟

فهرست مطالب

 

بورک مرغ یکی غذای خوشمزه و اصیل ترکیه ای است که با مواد ساده و به راحتی تهیه میشود و در عین حال طعم خوبی دارد, در این مقاله طرز تهیه بورک مرغ با خمیر یوفکا و بدون فر را قرار داده شده است.

مواد لازم طرز تهیه بورک مرغ

 

ران و سینه ی مرغ    2 تکه

پنیر خامه ای یک بسته کوچک

زرشک یه مقدار دلخواه

جعفری به مقدار دلخواه

خمیر یوفکا

پیاز   ۱ عدد

برای مرطوب کردن خمیر بورک مرغ

تخم مرغ  ۱ عدد

شیر و روغن    نصف استکان

 

طرز تهیه بورک مرغ ترکی

 

1. برای تهیه این غذای خوشمزه ترکی, ابتدا پیاز را حلقه حلقه خرد کنید و درون قابلمه‌ای فلفل, زردچوبه, نمک و آب بریزید, سپس تکه های مرغ را درون قابلمه اضافه کنید تا بپزند.

2.بعد از پختن مرغ, استخوان های آن را جداکرده وگوشت مرغ را با غذاساز یا چاقو خرد کنید و یا میتوانید ریش ریش کنید.

3.مرغ ریش شده یا خرد شده را درون کاسه بریزید و پنیر خامه ای, زرشک و جعفری خرد شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مواد بورک مرغ مخلوط شده و طعم دار شود.

4.از مواد آماده شده بورک مرغ درون خمیر یوفکا ریخته و خمیر را رول میکنیم.

5.برای مرطوب کردن خمیرابتدا تخم مرغ, شیر, روغن را با هم مخلوط میکنیم و با یک فرچه کوچک شیرینی پزی بر روی خمیر بورک مرغ میمالیم.

6.در انتها بورک را درون روغن داغ سرخ میکنیم و سپس درون یک ظرف میچینیم و به دلخواه تزیین میکنیم.

 

 

5/5 - (2 امتیاز)

‫3 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا