طرز تهیه بورک مرغ ترکی با خمیر یوفکا و بدون فر

چگونه یک بورک مرغ ترکیه ای درست کنیم؟
فهرست مطالب
بورک مرغ یکی غذای خوشمزه و اصیل ترکیه ای است که با مواد ساده و به راحتی تهیه میشود و در عین حال طعم خوبی دارد, در این مقاله طرز تهیه بورک مرغ با خمیر یوفکا و بدون فر را قرار داده شده است.
مواد لازم طرز تهیه بورک مرغ
ران و سینه ی مرغ 2 تکه
پنیر خامه ای یک بسته کوچک
زرشک یه مقدار دلخواه
جعفری به مقدار دلخواه
خمیر یوفکا
پیاز ۱ عدد
برای مرطوب کردن خمیر بورک مرغ
تخم مرغ ۱ عدد
شیر و روغن نصف استکان
طرز تهیه بورک مرغ ترکی
1. برای تهیه این غذای خوشمزه ترکی, ابتدا پیاز را حلقه حلقه خرد کنید و درون قابلمهای فلفل, زردچوبه, نمک و آب بریزید, سپس تکه های مرغ را درون قابلمه اضافه کنید تا بپزند.
2.بعد از پختن مرغ, استخوان های آن را جداکرده وگوشت مرغ را با غذاساز یا چاقو خرد کنید و یا میتوانید ریش ریش کنید.
3.مرغ ریش شده یا خرد شده را درون کاسه بریزید و پنیر خامه ای, زرشک و جعفری خرد شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مواد بورک مرغ مخلوط شده و طعم دار شود.
4.از مواد آماده شده بورک مرغ درون خمیر یوفکا ریخته و خمیر را رول میکنیم.
5.برای مرطوب کردن خمیرابتدا تخم مرغ, شیر, روغن را با هم مخلوط میکنیم و با یک فرچه کوچک شیرینی پزی بر روی خمیر بورک مرغ میمالیم.
6.در انتها بورک را درون روغن داغ سرخ میکنیم و سپس درون یک ظرف میچینیم و به دلخواه تزیین میکنیم.
لطفا طرز تهیه بورک اسفناج هم بزارید
بورک مرغ همون سمبوسه ما ایرانی ها است؟ نمیشه از نان لواش استفاده کرد؟
دستور تهیه این غذا به این شکل است اما میتوانید سمبوسه هم با این دستورالعمل درست کنید:)