طرز تهیه شیرینی نارگیلی ساده و خوشمزه با پخت سریع در فر

شیرینی نارگیلی پفکی

فهرست مطالب

 

شیرینی نارگیلی یکی از شیرینی های قدیمی و خوشمزه که با ساده ترین مواد و سریع تهیه می شود, همچنین از مواد تشکیل دهنده این شیرینی خانگی خوشمزه, نارگیل می باشد که سرشار از خاصیت است, شما میتوانید این شیرینی خوشمزه را به راحتی در خانه تهیه کنید .

مواد لازم شیرینی نارگیلی 

 

تخم مرغ (سفیده )     4عدد

شکر         1 پیمانه

پودر نارگیل     2.5 پیمانه

پودر وانیل    1قاشق چایخوری

روغن     70 گرم

 

 

طرز تهیه شیرینی نارگیلی پفکی به روش بازاری

 

برای تهیه این شیرینی نارگیلی پفکی خوشمزه ابتدا فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید, تا هوای داخل فر گرم شود, سپس در یک ظرف استیل سفیده تخم مرغ و شکر, پودر نارگیل, پودر وانیل, روغن را بریزید و هم بزنید تا هم مخلوط شود.

در این مرحله, مخلوط مواد شیرینی نارگیلی را درون میکسر و یا غذاساز بریزید اگر دسترسی به غذا ساز ندارید, بهتر است که این مواد شیرینی را درون چرخ گوشت دو مرتبه چرخ کنید و یا پودر نارگیل و شکر را به صورت جداگانه در آسیاب برقی آسیاب کنید تا یک مایع یکدست تهیه شود.

 

طرز-تهیه-شیرینی-نارگیلی-پفکی

 

یک قابلمه آب روی شعله گاز قرار میدهیم و اجازه میدهیم تا آب جوش بیاید سپس زیر شعله گاز را کم میکنیم و مواد شیرینی نارگیلی را مجدد درون ظرف استیل میریزیم و بر روی بخار آب جوش روی قابلمه قرار میدهیم و مواد را مدام هم میزنیم تا یک مایع نرم تبدیل شود.

ظرف را از روی بخار آب جوش برمیداریم و اجازه میدهیم کمی خنک شود سپس یک سلفون بر روی ظرف مایع شیرینی نارگیلی میکشیم و به مدت یک ساعت درون یخچال قرار میدهیم.

 

 

بعد از یک ساعت ظرف را از یخچال بیرون می آوریم و اجازه میدهیم چند دقیقه در دمای خانه قرار بگیرد سپس روی سینی فر, کاغذ مخصوص شیرینی پزی را قرار دهید و به اندازه یک قاشق از خمیر را بردارید و با رعایت فاصله آنها را روی کاغذ بچینید, میتوانید با پودر پسته یا پودر بادام روی شیرینی ها را تزیین کنید.

برای پخت شیرینی نارگیلی مدت 15 الی 20 دقیقه زمان دهید تا کاملا پخته شود تا پف کند و طلایی رنگ شود, سپس از درون فر بیرون بیاورید و اجازه دهید خنک شود.

 

 

5/5 - (3 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا