طرز تهیه غذای کله گنجشکی خوشمزه و اصیل

غذای کله گنجشکی اصیل

فهرست مطالب

 

غذای کله گنجشکی یک غذای اصیل و خوشمزه است که با گوشت چرخکرده و سیب زمینی به عنوان دو ماده اصلی این غذا تهیه میشود و طرز تهیه آن بسیار راحت است.

مواد اولیه غذای کله گنجشکی

گوشت چرخ کرده:  300 گرم

سیب زمینی:  2 عدد

پیاز متوسط:    2 عدد

رب گوجه فرنگی:    1 قاشق غذاخوری

زردچوبه و روغن:    به مقدار مورد نیاز

گوجه فرنگی:    3 عدد

آرد نخودچی:     2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل:   به مقدار لازم

 

غذای-کله-گنجشکی-اصیل-خوشمزه

 

طرز تهیه کله گنجشکی مجلسی

برای تهیه کله گنجشکی ابتدا, یک پیاز را رنده میکنیم و آب پیاز را میگیریم, سپس با گوشت چرخکرده, نمک و فلفل, زردچوبه و آرد نخودچی, مخلوط میکنیم, از مواد قلقلی های کوچک درست میکنیم و درون تابه با مقداری روغن سرخ میکنیم.

سیب زمینی ها را مکعبی خُرد میکنیم, درون تابه تفت میدهیم, سپس در ون یک ظرف میریزیم و کنار میگذاریم, دومین پیاز را نگینی خرد میکنیم و درون تابه تفت میدهیم, کمی نمک و فلفل و زردچوبه همراه با یک قاشق رب گوجه فرنگی به پیاز اضافه میکنیم و دوباره کمی تفت میدهیم تا مواد غذای کله گنجشکی با هم مخلوط و طعم دار شود.

 

 

گوجه فرنگی ها را رنده میکنیم به بقیه مواد اضافه میکنیم, اجازه میدهیم کمی آب گجه فرنگی ها کشیده شود, در انتها گوشت قلقلی ها و سیب زمینی و نصف لیوان آب را به مواد داخل تابه اضافه میکنیم و اجازه میدهیم چند دقیقه بپزد تا کاملا جا بیوفتد, سپس سرو میکنیم.

 

5/5 - (2 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا