طرز تهیه غذای کله گنجشکی خوشمزه و اصیل
غذای کله گنجشکی اصیل
فهرست مطالب
غذای کله گنجشکی یک غذای اصیل و خوشمزه است که با گوشت چرخکرده و سیب زمینی به عنوان دو ماده اصلی این غذا تهیه میشود و طرز تهیه آن بسیار راحت است.
مواد اولیه غذای کله گنجشکی
گوشت چرخ کرده: 300 گرم
سیب زمینی: 2 عدد
پیاز متوسط: 2 عدد
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
زردچوبه و روغن: به مقدار مورد نیاز
گوجه فرنگی: 3 عدد
آرد نخودچی: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه کله گنجشکی مجلسی
برای تهیه کله گنجشکی ابتدا, یک پیاز را رنده میکنیم و آب پیاز را میگیریم, سپس با گوشت چرخکرده, نمک و فلفل, زردچوبه و آرد نخودچی, مخلوط میکنیم, از مواد قلقلی های کوچک درست میکنیم و درون تابه با مقداری روغن سرخ میکنیم.
سیب زمینی ها را مکعبی خُرد میکنیم, درون تابه تفت میدهیم, سپس در ون یک ظرف میریزیم و کنار میگذاریم, دومین پیاز را نگینی خرد میکنیم و درون تابه تفت میدهیم, کمی نمک و فلفل و زردچوبه همراه با یک قاشق رب گوجه فرنگی به پیاز اضافه میکنیم و دوباره کمی تفت میدهیم تا مواد غذای کله گنجشکی با هم مخلوط و طعم دار شود.
گوجه فرنگی ها را رنده میکنیم به بقیه مواد اضافه میکنیم, اجازه میدهیم کمی آب گجه فرنگی ها کشیده شود, در انتها گوشت قلقلی ها و سیب زمینی و نصف لیوان آب را به مواد داخل تابه اضافه میکنیم و اجازه میدهیم چند دقیقه بپزد تا کاملا جا بیوفتد, سپس سرو میکنیم.