خوشمزه ترین طرز تهیه کاپ کیک عسلی خانگی
کاپ کیک عسلی خانگی با دستور پخت ساده
فهرست مطالب
کاپ کیک عسلی با دستور پخت ساده و ارزش غذایی بالا به عنوان میان وعده سالم در عصرها و در مهمانی ها و دورهمی ها میتواند یک گزینه خوب باشد, همچنین برای تغذیه کودکان میتوانید از این کیک فنجانی های خوشمزه تهیه کنید و با انواع ترافل و کرم های خامه ای رنگارنگ و انواع شکلات تزیین کنید.
مواد لازم کاپ کیک عسلی
تخم مرغ: 2 عدد
شکر: 30 گرم یا 2 قاشق غذاخوری
وانیل: 1.41 (یک/چهارم) قاشق چایخوری
عسل: 1قاشق غذاخوری سرخالی
بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
آرد: 60 گرم یا حدود یک دوم پیمانه
روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده: 1 قاشق غذاخوری (اختیاری)
کنجد: برای تزئین به دلخواه
طرز تهیه کاپ کیک عسلی به صورت مرحله ای
برای تهیه این کاپ کیک عسلی ابتدا, تخم مرغ, شکر, وانیل, عسل و بکینگ پودر را درون ظرف بریزید و هم بزنید تا سفید رنگ شود و حجم مواد دو برابر شود.
سپس زعفران را اضافه میکنیم و هم میزنیم, آرد را کم کم به مواد کیک اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یک مایع یکدست درست شود.
در مرحله بعد روغن را اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم, یک سینی فر آماده میکنیم و فنجان های کاپ کیک را درون سینی قرار میدهیم و کف فنجان ها یک کاغذ روغنی مخصوص تهیه کاپ کیک عسلی قرار میدهیم.
فر را از قبل به مدت زمان 15 دقیقه گرم میکنیم, از مایع کاپ کیک درون فنجانها ریخته, به اندازه ای که دو سوم فنجانها را پر کند و فنجان ها یا قالب کاپ کیکها سرخالی بماند.
سینی کاپ کیک ها را درون فر به مدت زمان 25 دقیقه در درجه حرارت 160 درجه سانتی گراد قرار میدهیم و اجازه میدهیم تا کاملا مغز پخت شده و پف کند.
در مرحله آخر مافین عسلی ها را از داخل فر بیرون آورده و با کرم خامه ای یا کنجد و شربت به دلخواه تزیین میکنیم.