دستور پخت یک لازانیا بسیار خوشمزه بدون فر

طرز تهیه لازانیا تابه ای
فهرست مطالب
لازانیا بدون فر, یکی از انواع لازانیا میباشد که درون تابه پخته میشود, لازانیا از قدیمی ترین انواع پاستا می باشد که تاریخچه آن به کشور یونان برمیگردد و از یک نوع غذای یونانی به نام لاگانا گرفته شده است.
مواد لازم برای تهیه لازانیا بدون فر برای 4 نفر
سیب زمینی یک عدد
لازانیا یک بسته
مواد میانی لازانیا بدون فر
پیاز 1 عدد
گوشت چرخ کرده 250 گرم
سویا یا مرغ و گوشت خرد شده در صورت دلخواه میتوانید اضافه کنید
زرد چوبه و فلفل و نمک و آویشن به مقدار لازم
قارچ 250گرم
نخود فرنگی 1 فنجان
فلفل دلمه ای 1 عدد کوچک
رب گوجه 1 قاشق غذاخوری
سس کچاب 1 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا 300 گرم
مواد لازم برای سس لازانیا
شیر 1 لیوان
آرد 1 قاشق غذاخوری
ادویه جات ( نمک، آویشن، فلفل) به مقدار لازم
کره 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه لازانیا بدون فر
در مرحله اول برای پختن لازنیا بدون فر, ابتدا یک عدد پیاز را نگینی خرد کنید و سرخ کرده سپس گوشت چرخ کرده یا مرغ یا سویا, را به آن اضافه کنید و تفت دهید, سپس ادویه جات (نمک, آویشن, فلفل) را به آن اضافه کنید.
در مرحله بعد قارچ ها و فلفل دلمه ای را خرد کنید و به مواد اضافه کنید, مواد لازانیا تابه ای را با هم مخلوط کنید و نخود فرنگی ها را اضافه کنید, خوب که آب مواد لازانیا جمع شد رب گوجه و سس کچاب را نیز اضافه کنید و هم بزنید.

در مرحله سوم تهیه لازانیا بدون فر, برای تهیه سس باید شیر سرد با یک قاشق آرد را روی حرارت مخلوط کنید, سپس ادویه جات(نمک, فلفل, آویشن) را به آن اضافه کنید, وقتی کمی غلیظ شد به آن مقداری کره اضافه کنید و هم بزنید.
در مرحله چهار لازانیاها را با توجه به دستوری که پشت جعبه است آماده کنید, کف تابه ای روغن بریزید و سیب زمینی ها را حلقه حلقه کنید و در کف آن قرار دهید.
در مرحله پنجم کمی از سس روی سیب زمینی ها بزنید. حالا چند ورق لازانیا نرم شده را در کف تابه قرار دهید و روی آن سس بریزید سپس مواد میانی را روی آن بریزید, و پنیر پیتزا بر روی مواد بپاشید تا کاملا سطح لازانیا را بپوشاند.
دوباره چند ورق لازانیا قرار دهید و سس بر روی لازانیا ورقه ای بریزید و مایع لازانیا را روی آن بریزید این کار را تا زمانی که مواد تمام شود ادامه دهید و در نهایت سس لازانیا و کچاب روی مواد لازانیا بدون فر بریزید و پنیر پیتزا را نیز روی آنها بریزید.
در مرحله ششم تابه را روی گاز بگذارید تا با حرارت ملایم روی شعله پخش کن پخته شود همچنین روی در آن دم کنی قرار دهید و مقداری آب کناره های تابه بریزید تا بخار آب باعث خشک شدن لازانیا تابه ای نشود, حدود به مدت زمان 30 دقیقه باید روی حرارت قرار دهید تا پخته شود.
من چقدر دنبال طرز تهیه لازانیا بدون فر بودم که اینقدر دقیق باشع❤️❤️❤️
با دیدن این غذاها گشنم شد