طرز تهیه نان بولکی کشمشی خانگی

نان بولکی کشمشی

فهرست مطالب

 

نان بولکی کشمشی یکی از انواع نان های خوشمزه و پرطرفدار است که به راحتی میتوانید این نان خوشمزه را در خانه  تهیه کنید, برای تهیه این نان از کشمش استفاده شده هست که دارای ارزش غذایی است و به نان طعم و مزه شیرین میدهد.

 

مواد اولیه نان کشمشی

 

آرد نان فانتزی    300 گرم

خمیر مایه    1 قاشق غذاخوری

شکر   1 قاشق غذاخوری غذاخوری

نمک   یک پنس

شیر    150 گرم

کره     20 گرم

تخم مرغ  1 عدد

گردو و کشمش    به مقدار دلخواه

 

 

طرز تهیه نان بولکی کشمشی

 

برای تهیه این نان بولکی خوشمزه و خانگی ابتدا, شیر, خمیر مایه, شکر, تخم مرغ, نمک, گردو و کشمش را با هم مخلوط کنید, سپس آرد را الک کنید و روی مواد نان بولکی بریزید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.

بعد از اینکه مواد نان کشمشی خوب ترکیب شدند, روی صفحه کار شروع به ورز دادن کنید, بعد از 5 دقیقه کره را اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر ورز دهید, سپس روی خمیر را بپوشانید و بگذارید یک ساعت بماند تا پف کند.

 

طرز-تهیه-نان-بولکی-کشمشی

 

بعد از یک ساعت خمیر را بر روی میز کار به چونه 45 گرمی بگیرید, چونه ها را در سینی با فاصله از هم بچینید سپس بر روی چانه های نان را با پلاستیک بپوشانید و اجازه دهید تا یک ساعت و نیم دیگر خمیر استراحت کند.

 

 

برای رومال نان بولکی کشمشی ترکیبی از تخم مرغ, شیر, نمک, زنجبیل, وانیل است که این ترکیب را بر روی سطح خمیر نان ها بمالید و پرک بادام یا کنجد بپاشید و در فر با دما ی 240 درجه  سانتی گراد به مدت  20 دقیقه قرار دهید.

 

 

5/5 - (2 امتیاز)

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا