طرز تهیه نان بولکی کشمشی خانگی

نان بولکی کشمشی
فهرست مطالب
نان بولکی کشمشی یکی از انواع نان های خوشمزه و پرطرفدار است که به راحتی میتوانید این نان خوشمزه را در خانه تهیه کنید, برای تهیه این نان از کشمش استفاده شده هست که دارای ارزش غذایی است و به نان طعم و مزه شیرین میدهد.
مواد اولیه نان کشمشی
آرد نان فانتزی 300 گرم
خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری
شکر 1 قاشق غذاخوری غذاخوری
نمک یک پنس
شیر 150 گرم
کره 20 گرم
تخم مرغ 1 عدد
گردو و کشمش به مقدار دلخواه
طرز تهیه نان بولکی کشمشی
برای تهیه این نان بولکی خوشمزه و خانگی ابتدا, شیر, خمیر مایه, شکر, تخم مرغ, نمک, گردو و کشمش را با هم مخلوط کنید, سپس آرد را الک کنید و روی مواد نان بولکی بریزید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
بعد از اینکه مواد نان کشمشی خوب ترکیب شدند, روی صفحه کار شروع به ورز دادن کنید, بعد از 5 دقیقه کره را اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر ورز دهید, سپس روی خمیر را بپوشانید و بگذارید یک ساعت بماند تا پف کند.
بعد از یک ساعت خمیر را بر روی میز کار به چونه 45 گرمی بگیرید, چونه ها را در سینی با فاصله از هم بچینید سپس بر روی چانه های نان را با پلاستیک بپوشانید و اجازه دهید تا یک ساعت و نیم دیگر خمیر استراحت کند.
برای رومال نان بولکی کشمشی ترکیبی از تخم مرغ, شیر, نمک, زنجبیل, وانیل است که این ترکیب را بر روی سطح خمیر نان ها بمالید و پرک بادام یا کنجد بپاشید و در فر با دما ی 240 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید.
عالی….طرز تهیه شیرینی کشمشی را هم قرار بدید