طرز تهیه گراتن مرغ و سیب زمینی ساده درون فر
گراتن مرغ و سیب زمینی خوشمزه
فهرست مطالب
گراتن مرغ و سیب زمینی درون فر تهیه میشود و یک غذای فوری و در عین حال خوشمزه است که با پوره سیب زمینی آبپز و سینه مرغ به عنوان ماده غذایی اصلی تهیه میشود.
مواد اولیه گراتن مرغ با سیب زمینی
سیب زمینی بزرگ: 3 عدد
سینه مرغ: 2 عدد
شیر: 1 استکان
خامه: 1 قاشق غذاخوری
نمک, فلفل و پاپریکا: به میزان دلخواه
روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
پیازچه: 2 عدد
پنیر پیتزا به مقدار لازم
ماست: 3 قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه گراتن مرغ و سیب زمینی آبپز درون فر
در مرحله اول
سیب زمینی ها را بپزید و بعد از خنک شدن پوست آنها را بگیرید و با میکسر یا گوشتکوب برقی یا رنده دستی به شکل پوره درآورید, پس از خنک شدن پوره سیب زمینی, خامه را اضافه کنید و مخلوط کنید.
در مرحله دوم
سینه مرغ را با نمک, فلفل, پاپریکا, روغن زیتون و شیر مخلوط کرده و برای مزه دار شدن مرغ به مدت زمان 2 ساعت درون یخچال نگه داری کنید.
درمرحله سوم
پوره را داخل ظرف نسوز پهن کنید, تکه های سینه مرغ مزه دار شده را تفت دهید تا پخته شوند و در انتها پیازچه را اضافه کرده و کمی بپزید, سینه مرغ را روی سیب زمینی ها بگذارید و پنیر پیتزا را به مقدار لازم بر روی مواد گراتن سیب زمینی و مرغ بریزید.
در مرحله چهارم
ماست و پنیر خامه ای را باهم مخلوط کرده و بر روی پنیر پیتزا میریزیم, سپس دوباره کمی پنیر پیتزا اضافه کنید, سینی گراتن مرغ و سیب زمینی را به مدت زمان 30 دقیقه در دمای 175 درجه سانتی گراد قرار دهید, همچنین برای طلایی شدن روی غذا 3 دقیقه گراتن مرغ و سیب زمینی گریل کنید.