طرز تهیه گراتن مرغ و سیب زمینی ساده درون فر

گراتن مرغ و سیب زمینی خوشمزه

فهرست مطالب

 

گراتن مرغ و سیب زمینی درون فر تهیه میشود و یک غذای فوری و در عین حال خوشمزه است که با پوره سیب زمینی آبپز و سینه مرغ به عنوان ماده غذایی اصلی تهیه میشود.

مواد اولیه گراتن مرغ با سیب زمینی

سیب زمینی بزرگ:   3 عدد

سینه مرغ:   2 عدد

شیر:   1 استکان

خامه:   1 قاشق غذاخوری

نمک, فلفل و پاپریکا: به میزان دلخواه

روغن زیتون:    1 قاشق غذاخوری

پیازچه:   2 عدد

پنیر پیتزا    به مقدار لازم

ماست:     3 قاشق غذاخوری

پنیر خامه ای:    1 قاشق غذاخوری

 

 

طرز تهیه گراتن مرغ و سیب زمینی آبپز درون فر

در مرحله اول

سیب زمینی ها را بپزید و بعد از خنک شدن پوست آنها را بگیرید و با میکسر یا گوشتکوب برقی یا رنده دستی به شکل پوره درآورید, پس از خنک شدن پوره سیب زمینی, خامه را اضافه کنید و مخلوط کنید.

در مرحله دوم

سینه مرغ را با نمک, فلفل, پاپریکا, روغن زیتون و شیر مخلوط کرده و برای مزه دار شدن مرغ به مدت زمان 2 ساعت درون یخچال نگه داری کنید.

 

آموزش-سینی-گراتن-مرغ-و-سیب-زمینی-با-پنیر-پیتزا

 

درمرحله سوم

پوره را داخل ظرف نسوز پهن کنید, تکه های سینه مرغ مزه دار شده را تفت دهید تا پخته شوند و در انتها پیازچه را اضافه کرده و کمی بپزید, سینه مرغ را روی سیب زمینی ها بگذارید و پنیر پیتزا را به مقدار لازم بر روی مواد گراتن سیب زمینی و مرغ بریزید.

 

 

در مرحله چهارم

ماست و پنیر خامه ای را باهم مخلوط کرده و بر روی پنیر پیتزا میریزیم, سپس دوباره کمی پنیر پیتزا اضافه کنید, سینی گراتن مرغ و سیب زمینی را به مدت زمان 30 دقیقه در دمای 175 درجه سانتی گراد قرار دهید, همچنین برای طلایی شدن روی غذا 3 دقیقه گراتن مرغ و سیب زمینی گریل کنید.

 

5/5 - (2 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا