طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی به روش ساده و خوشمزه

ته چین مرغ ساده بدون فر

فهرست مطالب

 

ته چین مرغ از غذاهای ایرانی و محبوب است که در وعده های غذایی, مهمانی ها و مجالس از این غذای خوشمزه تهیه و در کنار دیگر غذاها سرو میشود, ته چین از غذاهایی است که در اکثر رستورانها وجود دارد و با مرغ و گوشت و استفناج …به روش های مختلف درست میشود.

 

مواد لازم برای ته چین مرغ

 

تخم مرغ کوچک   2 عدد

زعفران دم کرده   3 قاشق غذاخوری

گلاب   1 قاشق غذاخوری سرپر

نمک  2 قاشق چای خوری

فلفل  نصف قاشق چای خوری

برنج   2 تا 2.5 پیمانه

روغ مایع  3 قاشق غذاخوری

ماست پرچرب  1 و 1.3 پیمانه

سینه مرغ  1 تکه

زرشک   2 قاشق غذاخوری

کره   100 گرم

شکر   1 قاشق غذاخوری (برای تفت دادن زرشک)

 

ته-چین-مرغ-مجلسی-با-روش-رستورانی

 

طرزتهیه ته چین مرغ مجلسی به روش ساده و پخت روی گاز

 

برای تهیه این ته چین مرغ خوشمزه به روش رستورانی ابتدا, برنج را آبکش کرده سعی کنید یک مقدار زنده یا دون تر آبکش کنید زیرا در تهیه این غذا اگر برنج زیاد بپزد امکان دارد که ته چین کته یا به اصطلاح شفته شود.

درون  یک ظرف بزرگ تخم مرغ, گلاب, زعفران را با هم کاملا مخلوط  میکنیم, سپس یک دقیقه با همزن دستی یا چنگال هم زده تا بوی زُهم تخم مرغ گرفته شود, در این مرحله ماست, روغن, نمک و فلفل را به مواد اضافه کرده و هم میزنیم تا کاملا مخلوط شود.

برنج را درون قابلمه ای در حال جوش میریزیم و اجازه میدهیم تا برنج کمی بپزد و نرم شود سپس برنج آبکش کرده و اجازه میدهیم تا کمی خنک شود و به مواد اولیه ته چین مرغ اضافه میکنیم و هم میزنیم تا با هم مخلوط شوند.

سینه مرغ را با آب و نمک, زروچوبه و فلفل دلمه و پیاز درون قابلمه کوچک بپزید, بعد از پخت سینه مرغ را خارج کرده و اجازه دهید کمی خنک شود سپس آن را به صورت مکعبی خرد کنید یا میتوانید سینه مرغ را ریش ریش کنید.

بر روی شعله گاز با دمای متوسط یک تابه قرار میدهیم سپس مقداری کره درون تابه ریخته تا آب شود, شکر را اضافه میکنیم و در انتها زرشک را اضافه کرده و هم میزنیم تا زرشک تفت داده شود و براق شود.

برای تهیه این ته چین از هر ظرف و قالبی که بخواهید میتوانید استفاده کنید فقط توجه کنید که قطر قالب زیاد باشد و گود باشد, من در این آموزش آشپزی از تابه دو طرفه استفاده می کنم.

 

 

درون تابه دو طرفه کمی روغن ویا کره ریخته و دو سوم از مواد برنج را درون تابه به صورت یکنواخت میریزیم و با پشت یک قاشق فشرده میکنیم تا منسجم و یکدست شود.

سینه مرغ ریش ریش یا مکعبی خرد شده را در لایه وسط ته چین بریزید و روی مرغ یک لایه زرشک تفت داده شده بریزید.

سپس بقیه مواد برنجی را روی لایه مرغ و زرشک ریخته و با پشت قاشق دوباره فشرده و منسجم کنید.

در انتها چند تکه کره روی برنج گذاشته سپس در تابه را ببندید و روی حرارت کم با شعله پخش کن به مدت زمان 30 دقیقه قرار دهید.

برای اینکه لایه رویی ته چین هم برشته شود تابه را برگردانده و به مدت زمان 5 تا 10 دقیقه دیگر روی حرارت بگذارید تا روی ته چین برشته و طلایی شود.

برای تزیین بر روی ته چین مرغ میتوانید از زرشک و پودر پسته استفاده کنید.

 

5/5 - (2 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا